duminică, 29 martie 2009

No comment


Cum poti sa uiti de unde ai plecat si in momentul in care ai prins putin aripi sa incepi sa iti dai aere de perosnalitate? Nu iti plac dintii care musca, preferi buzele moi si catifelate care stiu sa pupe bine in cur, pentru ca si tu le-ai avut la fel! Pacat ca nu le folosesti doar pentru o felatie acum si iti arati coltii in fata unor persoane care nu au cum sa te atace, ca de', tu ai putere! Oricum in ochii mei ramai o nefututa si ma bucur ca imi zambesti cand te injur printre dinti, cu zambetul pe buze! 

Eu zic sa-ti iei turma de oameni cu buze fine si sa plecati in lumea voastra. Nimeni nu va va duce dorul.  Sau asa nu mai e distractiv? Restul grupului nu ar mai avea despre cine sa barfeasca, tu nu ai mai avea in fata cui sa-ti arati puterea? Dar priveste partea buna, ai avea o gramada de buze lipte zilnic de curul ala mare al tau. 

Si daca printr-o minune o sa plecati vreodata departe, spune-le ratatilor din jurul tau sa mai ia apa in gura din cand in cand. Asa ar face 2 lucruri dintr-un foc. S-ar spala si pe dinti ca put si in plus, n-ar mai face praf.

Un comentariu:

  1. "Daca razi de greselile pe care le faci s-ar putea sa iti lungesti
    viata. Daca razi de greselile altuia s-ar putea sa ti-o scurtezi."
    NU?
    CE BINE AR FI DC S-AR SI APLICA!
    E.

    RăspundețiȘtergere