vineri, 13 iulie 2012

1000 de moduri de a te sinucide sau cum sa mori ca un sef


Porneste-ti masina de 30 de mii, si condu-o ca jmecheru cu 150 pe un drum de iarna, acoperit cu gheata. Franeaza brusc langa un pom si infasoara-te in jurul lui, pana te faci comserva de ton maruntit. Eu, o sa stau apoi langa resturile masinii tale si o sa fac glume proaste la 112, doar ca sa tin linia ocupata, sa nu te poata ajuta cineva.
Mergi plin de mandrie si ingamfare pe langa oameni care sufera si zambeste, ba chiar razi in hohote cand treci pe langa vietile lor mizerabile. Umfla-te atat de mult incat o sa pleznesti la un momentdat. Stai linistit, o sa fiu si aici langa tine sa ma asigur ca nu te ajute nimeni. Ba chiar o sa iau un furtun cu apa si o sa te imprastii si mai mult pe asfalt, sa fiu sigur ca nu te mai recompuii.
Taie-ti degetul cand iti tai painea pentru caviar, apoi intr-un exces de zel continua si taie-ti mana, piciorul si intr-un final gatul. O sa fiu langa tine sa iti pun sare pe rani si apoi sa te spal cu spirt, sa nu cumva sa te infectezi.
Incearca sa citesti o carte si o sa simti cum neuronal tau se imbraca in explozibil si se omoara intr-un gest demn de Jihad. Eu o sa-ti sun toate rudele, sa le anunt ca ai incercat ceva ce nu a incercat nimeni din neamul vostru si ca ai fost un om indraznet. Un adevarat temerar al natiei sale. O sa ai parte si de o statuie in orasul tau natal din olt, statuie pe care sa se cace toate pasarile cerului.
Apuca-te si numara-ti toti banii, pana iti trece tot timpul sit e stingi incet. Dupa cum se stie, numaratul oilor ajuta sa adormi. La bani, daca ii numeri sufficient de mult, poti sa cazi in somnul de veci. Daca nici asta nu ajuta sa adormi definitive, incearca sa iti numeri banii intr-un cartier plin de oameni nevoiasi, care ar face orice sa puna man ape ceva de valoare. Inclusiv sa o faca pe terapeutii anti-insomnie. Au si retete; lame, cutite, cam orice ar putea sa faca o gaura in tine, sa poti primii somnul cu bratele incrucisate pe piept.
Fa-ti casa cu 5 nivele si pisicina. Lasa piscine goala, urca-te la ultimul etaj si arunca-te in gol. Nu cred ca betonul e mai tare decat capul tau incuiat. Si nici tu nu crezi asta, asa ca zboara puiule, zboara!
Unge-ti corpul plin de sunci s grasimi cu mancare deanimale, sange prospat si agatat-ti doua bucati de carne de creier si dupa sari intr-o curte plina de pitbuli. Alearga, moartea vrea sa fi in forma cand vine.
Incearca orice-ti trece prin cap, inclusiv un glont. Dar numai sa nu fi la fel de prost tintas ca Nastase. Pune-ti imaginatia la contributie si fi creative pana iti intalnesti creatorul!
Si daca orice altceva da gres, suna-ma! Stii ca sunt langa tine cand esti in impas!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu