duminică, 8 iulie 2012

Ce ma enerveaza recent


Sau nu neaparat, recent, doar ce ma enerveaza in general....

Sa incepem cu bacul. Cat de dobitoc poti sa fi sa nu iei un bac? Ai 3 materii la care trebuie sa inveti mai putin decat ai invata la un singur curs intr-o facultate. Ce grad de handicap mental trebuie sa ai ca sa nu fi in stare sa scrii ceva pe foile alea incat sa iei un amarat de 5? “Pai stii, ne-au pus camere si nu ne-am putut concentra…” Pai si cand faceti filme porno sau va protituati prin camere de videochat, nu aveti emotii? Acolo va puteti concentra? Liniile de coca puteti sa le trageti, in schimb la o amarata de probleme de mate nu puteti desena un triunghi. Generatie de retardati, pe care nici daca i-ai duce la Calafat, sa treaca la bulgari, nu ar reusii sa treaca Dunarea, ca n-ar putea lua nici macar bacul ala spre Vidin.


Ma enerveaza prostii cu bani, dar prostii la modul : “am bani, dar nu stiu sa numar”. Genul ala de oameni, care vin sa plateasca ceva cu file cec si nu stiu sa scrie. Tipul ala de oameni pe care daca ii pui sa semneze, mazgalesc ceva pentru ca ar fi urat sa puna degetul cu cerneala pe foaie. S-ar face de ras ca nu stiu sa scrie. Ma enerveaza oamenii astia, care au invatat in aia 2 ani de scoala pe care i-au facut, doar cifrele. Daca ii intrebi de alfabet, or sa-ti raspunda ca e supa lor preferata.
Ma enerveaza oltenii de olt. Ma enervau de mult, ma enerveaza si acum in continuare. Serios, la ei acolo in olt, nu exista fabrici de prezervative? Cum au ajuns sa se inmulteasca specimenele alea? Fara niciun pic de urma de neuron, doar cap gol, fara nicio particula de circumvolutiune.
Ma enerveaza cretinii care nu gandesc si actioneaza fara logica. Sefii care dau ordine sau fac ceva doar ca sa arate ca sunt sefi. Ma enerveaza ziua de salariu, cand stiu ca banii imi ajung pana la asfintit si pentru cacatu asta de salariu trebuie sa trag pe branci, in timp ce ai mari stau si se freaca pe burta.
Ma enerveaza ca Nastase a ratat si s-a “impuscat” doar in gat.
Ma enerveaza tiganii, astia, m-au enervate dintotdeauna. N-am explicatie, nu pot sa spun de ce, doar ca ma enerveaza, nu-i suport si as vrea sa dispara natia lor de pe pamant.
Ma enerveaza multe si ce e scris mai sus e doar putin din ce as putea spune, dar nu mai zic nimic, las muzica sa vorbeasca:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu