luni, 15 aprilie 2013

Semi turneu

Au fost cateva zile nebune cu nopti si mai nebune. Ca mai demult, cu planuri facute la o bere si puse in practica la a 3 a. Cu idei despre timpul pierdut ("ba am un ceas misto, la Tg. Jiu, hai sa-l luam"). Si mai luam o bere si inca una, stabilim ruta si hai la drum.
Hit dupa hit, pe drum, ne intrebam ce te faci si cine a stins lumina?, ruby?!. Peco, alimentam cu bere, ca benzina e si mergem mai departe. Si pentru ca iarna e inca pe val, dam de primele semne de zapada, amestecate cu pamantul proaspat de primavara. Valul de zapada creste si creste, berea noastra scade in doza asta. Pastram rezerva pentru partie, ca nu se cade sa ajungi sus si sa nu desfaci un golden. Urcam tot mai sus, pana cand ajungem in punctul unde nici guess who nu ar mai putea urca
. Destinatie finala, polul nord. La orizont se vede timid prima raza de soare. Se apropie rasaritul si trbuie sa fim pe drum.
Avem un ceas de recuperat. Drum de intoarcere cu somn. Avem si ceasul, dar asta nu ne ofera timp. Dupa o noapte de drumetie, ne asteapta un gratar de refacere.
9:20...AM...pat...somn pana la 2. Si din nou, telefon..." ba suntem in real, ce luam?"...."bere...." si din nou, capul in perna. Mai stau 5 minute...ma imbrac si de aici...chill ca intr-o zi de sambata.


Pomi infloriti, bere rece, jar sub gratar...liniste si refacere. Avem tot timpul acum, nu avem insa ceas sa-l masoare.
Semi turneu de o saptamana intr-o zi si o noapte...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu