vineri, 5 aprilie 2013

Diferente femei - barbati

Hai sa ating si un subiect mai delicat decat un pachet de vegeta: eternele diferente dintre sexe si cum femeia reuseste mereu sa domine barbatul. Hai sa vorbim despre cum noi, ca si barbati suntem animale din prima clipa in care vorbeste o femeie cu noi. Hai sa vorbim putin despre cum au reusit femeile sa ne intreaca la un nivel de prezentare si totusi sa se supere pe noi cand russc asta, doar pentru faptul ca arata bine.
Niciun barbat nu a simtit o atractie pentru o femeie, pentru ca are o personalitate speciala, atunci cand a vazut-o pentru prima data. Suntem animale, ne-a placut tipa pentru ca arata bine, chiar daca nu stia sa vorbeasaca cooerent. Ne-au atras tzatzele ei, curul bombat, nicidecum faptul ca poate stia citate din Kant. Binenteles ca asta e un gest misogin, sa-ti placa o tipa doar dupa aspect si feministele ne mai sar in cap din cand in cand. Dar doar cand sunt situatii de genul asta. Pe de alta parte, la orice nunta la care ati mers sau urmeaza sa mergeti, NIMENI  dar ABSOLUT  nu o sa observe cum e imbracat ginerele (decat daca vine in boxeri si papion, si nici atunci nu sunt foarte sigur ca o sa vada cineva)!!! In schimb, mireasa....pai stai asa, ca e cea mai importanta zi din viata ei. Cu 3,6,9,12 luni inainte de nunta cauta in fiecare magazin de rochii, modelul prfect, probeaza, incearca, face pe comanda, cheltuie 4000 cel putin pe rochie. In timpul asta ginerele ce face? Ca orice barbat...sta. Si in ultima saptamana, inainte de nunta, se duce in banie, sucpi sau mai nou in mall, punemana pe primul costum pe care il vede si gata hainele de nunta. Simplu, eficient, fara bataie de cap. Oricum nimeni nu o sa-i spuna vreodata: Wow!!! ce mi-a placut costumul tau la nunta!
Aici, nu e vorba oare de misandrism? Binenteles ca nu! E clar ca femeile domina. Din umbra, dar domina!
Aniversarea cuplului. Din discutie in discutie se ajunge la subiectul asta si de-odata vine intrebarea asta: "Si? Ce i-ai luat?"...si atat...adica ce i-am luat eu...si daca raspunzi :"nimic."...pai asta e grav. Esti pus la colt ep coji de nuci, aratat cu degetul pe strada, babele se inchina cand te vad si scuipa in san. Blasfemie! Dar nimeni nu intreaba :"si? ce ti-a luat". De ce? Pentru ca noi, barbatii, ca si specie, chiar nu contam. Pentru ca puterea e la voi fetelor si pentru ca voi sunteti importante.
Nu o sa vezi niciodata un barbat, imbracat sumar,  intrand intr-un bar cu promotie la crema antihemoroizi sa aibe succes la orice fel de public.
Pai pune o tipa in fusta scurta, decolteu adanc si eventual si o fata zambitoare sa faca acelasi lucru. Pun pariu ca si daca nu ai avut in viata ta hemoroizi, tu ca barbat animal ce esti, tot cumperi 2 cutii?!? Ba chiar ai fi in stare sa te dai cu ea, acolo in bar, ca poate cine stie, aleia de face promotia, i se scoala vreo idee vazandu-te cum te freci cu crema la gaurica si vrea sa sara pe tine pe mesele din bar.
Sunteti minunate fetelor! Si aveti o putere imensa asupra noastra. Seara de fotbal cu baietii si auzi din camera: " As preferea sa stai cu mine sa vedem un film siropos...." si in capul tau stii ca daca te duci la fotbal cu baietii, doua luni....nu te mai alegi decat cu redtube si filmele porno de pe filelist. Asa ca lasi jos ghetele si te pregatesti sa vizionezi " A walk to remember". Niciodata nu o sa ai vreo putere ca si barbat,cand o sa zici: stii, am luat bere si seminte. asta seara joaca Manchester in Champions league. Vreau sa vezi meciul cu mine!" Nu o sa se intample nimic daca ea nu vrea. De ce? Pai in cazul asta tot tu, o sa ramai cu redtube-ul. Ea gaseseste oricand un castravete!
Concluzia e ca ne dominati fara sa stiti sau asa dati impresia ca nu stiti. Ne dominati din prima clipa in care ne vedem, de le primul gest pana la ultimul zambet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu