luni, 16 ianuarie 2012

Miscare de strada

NU PROCEDAM BINE!!! Nu asa trebuie, nu trebuie sa ne batem cu jandarmii, nu trebuie sa plecam urechea la spusele altor partide aflate in opozitie. Nu base e tinta, tinta sunt toti! Toti sunt la fel de corupti, de hoti, de manipulatori. Cine a iesit in strada?
Grupuri de pensionari, care prostiti cu o halba de bere si un mic, au inceput sa strige anti-base, grupari de galerii pe care la fel i-a platit cineva sa apara in ultime. Apoi a urmat manipularea lor si agitarea maselor, mase compacte de prosti ce s-au avantat sa sara la violenta . Nu jandarmii sunt cei pe care trebuie sa-i bateti, nu ei sunt cei pe care trebuie sa-i dam jos! Tot palatul victoria trebuie indepartat. Nu faceti gresala din 89 sa dati jos un dictator si sa puneti in locul lui un altul. Si atunci, ca si acum oameni au fost manipulati si prostiti fie cu ajutorul media, fie de catre partidele din opozitie. Nu asa se face o lovitura de stat, o revolutie, o ...cum vreti voi sa-i spuneti.
Hai sa dislocam detasamente de oameni cu capul pe mueri din toata tara, brigzai intregi de oameni care nu vor sa recurga la acte de violenta, dar care o pot face in caz de forta majora si sa ne indreptam spre Bucuresti. Fara galagie pe drum, fara sa atragem atentia asupra noastra, fara sacirculam fraudulos pe trenuri si sa vandalizam. Ne intalnim toti in parcul Izvor, acolo soctem cagule, masti, bate, torte, furci, topoare si intram peste ei in Casa noastra. Ii punem sa semneze toti demisia, alegem pe unul mai rasarit si mai tanar dintre ei, ca numai asa suntem convinsi cat de cat ca a pierdut notiunea de comunism si il punem presedinte.
Daca jandarmeria, armata, BGSul incearca sa ne opreasca si recurg la violenta, raspundem. Nu cerem clementa, nu cerem sa ni se alature. Daca sunt oameni destepti printre ei, or sa vina singuri, daca stau si se complac sa asculte ordine raman si ne macalarim intre noi.
Repet, dusmanul nu e guvernul boc si base, dusmanul e in fiecare costum negru aflat in parlamentul ala. In fiecare preot din BOR, in fiecare dintre cei cu cefe late. Nu cereti doar demisia lu' base! Hai sa-i starpim pe toti si sa-i alungam in exil, sa-i aruncam in strada sa fie sfasiati de mase.
HAI LA ARME!!! Vreau brigazi din toata tara pe trenuri, in masini, pe jos! Vreau sa ne strangem toti cu sticle molotov si sa pornim ploaie de foc asupra lor. Asta e solutia!

Un comentariu: