miercuri, 3 noiembrie 2010

Ghid de supravietuire urbana

Si nu e emisiunea cu Bear Grylls. Pai se da situatia urmatoare:
E noapte, ora 0:30, ceata, ploua marunt. Esti in mijlocul orasului, nu e nimeni pe strazi, doar cativa caini si cateva masini care trec foarte rar. Mai ai 10 lei in buzunar si trebuie sa ajungi acasa. Ce faci?
In situatia de fata, a apela la un taxi e ultima solutie. Tragi gluga pe cap, iti pui castile pe urechi, mainile adanc in buzunare si pornesti pe strazi. Trbuie sa fi atent la cainii pe care ii intalnesti. In momentele alea, dai muzica incet in casti si in niciun caz nu o iei la fuga, in niciun caz nu te apuci sa dai cu pietre in ei. Te opresti, vorbesti cu ei si poate o sa ajungi sa-i domesticesti. In momentul in care ai reusit sa comunici cu ei, ti-ai asigurat paza pana acasa.
Partea a 2a tine tot de comunitari, de data asta fiind vorba de politie. Pentru a evita eventuale legitimari, cand se apropie o masina de politie, scotatei-va gluga de pe cap. In acest mod, vor trece pe langa tine fara sa te opreasca. Daca esti suficient de beat, poti sa nu iti scoti gluga, ba chiar poti sa le faci cu mana si sa fluieri dupa ei, strigand: TAXIII!!!! In modul asta o sa ajungi repede la caldura. Nu acasa, dar merge sa dormi si in sectie, intr-o noapte de noiembrie.
Pe perioada traseului, nu trebuie sa alergi sau sa ai schimbari de ritm, atunci cand mergi, pentru a evita oboseala. Curand lipsa de proteine te va slabii si nu vei mai putea sa ajungi la destinatie. Si cum iarna, furnici nu prea sunt, si nici viermi din care sa iti iei energia, in timp ce spui: "meni proteins", o sa mori de foame.
Poti in schimb, daca iti poti confectiona o lama, sa vanezi un tigan. Ai avea imediat un muschi tiganesc la cina. Sau poti sa incerci sa il vanezi fara arme, daca stii ca poti sa alergi mai repede decat un stol intreg de ciori. Asa ai ajunge mai repede acasa s-ar termina drumul asta prin jungla de asfalt.


va urma...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu