duminică, 21 noiembrie 2010

Adevarata religie!

Nicio religie nu a reusit sa adune atatia adepti, cum a reusit-o fotbalul. In nicio biserica nu s-au adunat vreodata 10 mii de oameni, care sa cante acelasi imn si sa se lase cuprinsi de divinitate, in orice forma a ei.
Si nicio biserica a fotbalului din Romania nu a reusit sa stranga atatia suporteri cati are Craiova, in cea mai neagra zi de post. Pentru ca la Craiova se respira si se traieste in alb-albastru.
Si ce daca a fost frig si am pierdut.10 mii de voci au cantat imnul si au asteptat 90 de minute pana s-a terminat "slujba". Nu conteaza ca nu am batut o echipa mica, lumea tot o sa vina sa se inchine si sa slaveasca, culorile.
Adevarata religie s-a nascut la Craiova!

Pacat ca mai sunt unii care inca mai cred in bete si pietre si vor sa arate ca doar atat stiu sa faca in viata lor: sa bata sau sa instige la violenta! Mai degraba partea a 2 a, ca de bataie, mereu si-o iau in mecla de la baietii buni din galerii.
Oricum daca nu ati avea protectiile alea, scuturile si bastoanele, v-ati lua-o in muie grav de tot. Pana la urma e adevarat referenul:

"Cea mai proasta meserie, Este la jandarmerie!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu