vineri, 18 iunie 2010

Scooby Doo si gasca nebuna


"-E un conac vechi in mijlocul uni camp, langa un cimitir si o biserica. E foarte infricosetor!"
"- Asta pare un nou caz pentru Scooby Doo! Sa mergem!"
Si au plecat. Si grele incercari au avut de trecut pe drum, una mai interesanta decat alta. Mireasa si piticul i-au intampinat primii, in timp ce traversau padurea fermecata. Apoi, ceata de spiridusi verzi cu table pe umar, care i-a oprit pe prietenii nostrii se le ceara taxa de trecere pe drumul lor. Grea incercare asta, caci vitejii nostrii au fost nevoiti sa calatoreasca spre prima cetate si sa fure salata din gradina ursului albastru. Apoi sa treaca iar la spiridusii verzi sa le ofere captura din gradina ursului. Dar noaptea era deabia la inceput si mult mai era pana la conac.
In mod surprinzator, acesta tot disparea din locul unde ar fi trebuit sa fie. Cu siguranta ca avea sa fie vorba de un conac fantoma, care aparea si disparea dupa cum vroiau usile lui.
Cand au cantat cocosii de 232 de ori, spre rasarit si-a facut aparitia conacul. Ferestrele lui goale ii priveau pe calatorii nostrii de departe, chemandu-i.
Trecuti de portile castelului, vitejilor nostrii le-a fost dat sa vada ca nu erau singuri acolo. Cei 5 pitici si cele doua Alba-ca-zapada ajunsesera acolo inaintea lor si pazeau intrarea in conac. Profetia fusese indeplinita. Elfii si oamenii se intalnisera acolo si acum 34096 milioane de ani asa cum urmau sa se intalneasca si in seara aceasta si sa inchida impreuna pentru inca 593463 mii de ani, fantoma fecioarelor de piatra (Olt), ce bantuiau prin conac.
Si pentru ca profetia sa fie indeplinita, copiii fecioarelor de piatra (Olt) trebuiau si ei inchisi. Dar acestia se aflau in Orfelinatul Copiilor de Dincolo, situat in alta cetate, peste padurile fermecate si dealurile mari.
Si noaptea mai era destula si eroii nostri, acum 12 la numar au plecat peste dealuri.
In fata orfelinatului alti doi cavaleri s-au alaturat grupului si impreuna au intrat sa inchida pentru totdeauna spiritele neprihanite din groteasca locatie.
Si astfel, lumina a biruit asupra intunericului, fecioarele si-au gasit amantii, copiii si-au gasit acadelele, luate de la amantii fecioarelor.

Povestea mi-a fost spusa de consiliul celor 21 de pitici din capul meu, dupa ce au tras toti cate o tigara cu oregano si busuioc, luata de la weedshop-urile din Narnia.
In timpul filmarilor niciun troll nu a avut de suferit si Scooby Doo nu are nicio legatura cu povestea de mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu