miercuri, 2 iunie 2010

Ce ma?!?!

In leneveala mea totala, butonam telecomanda si dau de asta
Adica....CE MAAA?!?!?! George Gay Hora canta singur? Si mai si promoveaza? Promoveaza tigani chiar. Si unde e puya? Cum poate sa apara asta fara muya? Cum de i-a dat ala voie sa apara singur la tv, ba chiar sa mai aduca alt ratat cu el?
E bine totusi ca intr-un vers (!?!) recunoaste: se simte ca un prost. O fi sentimentul de vinovatie ca la parasit pe muya si canta cu alt tigan. Pe langa aspectul de repăr "rau", miscarile gay il fac sa para un adevarat dur al industriei de genu'.
Apoi, in clip mai apare si un tigan care stie nume si care mai stie sa faca multe comparatii. Tiganu' nu uita se mentioneze si de unde vine, sa se laude ca e timisorean (ca deh, tot banatu-i motu'  sau fruntea cum o fi). In plus se lauda ca e roman, dar  il tradeaza culoare.  Sau in timisoara bate soarele mai puternic si s-a bronzat.

Tot in lalaiala lor, se cam fut singuri in gura: "Respect absolvenţilor ai şcolii de hiphop". Pai ce ma voi stiti ce e aia hiphop? Si mai e ceva legat de prostitutie in muzica. Pai daca nici voi nu va ardeti pentru un clip la tv, inseamna ca nimeni nu o mai face.

Oameni de genu'  trebuie prinsi, concentrati in lagare speciale si torturati. Fac pariu ca melodia asta o sa umple telefoanele prin autobuze, statusurile de mess si bmwurile din 93 de prin oras. 
Luati aici HipHop ma: 






 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu