luni, 17 mai 2010

Circ (fara paine)


"Grabiti-va! Cel mai mare spectacol e pe cale sa inceapa! Pasiti inauntru si minunati-va! Grabiti-va! Nu ati mai vazut asa ceva niciunde! Grabiti-va!Hai sa fim clovni, vreti? Hai sa facem toti un circ mare, unde sa fie numere doar cu clovni. Clovni care se alearga cu ciocane uriase, clovni care se bat cu frisca si care fac animale din baloane. Hai, vreti?
Si asa tot ce se intampla in jurul nostru e un circ. Si pana la urma toti suntem niste clovni. Ne facem numarul, ne purtam machiajul si masca vesela in fata publicului si apoi, dupa spectacol devenim aceiasi omuleti tristi si suparati.
Unii dintre noi stiu sa-si faca numarul mai bine, stiu sa poarte masca intr-un mod din care nu prea mai poti sa-ti dai seama daca e clovn in timpul spectacolului sau e clovn dupa show.
Altii (asa mai prosti ca mine) nu au reusit sa stapaneasca prea bine tehnica machiajului si isi mai pierd masca in mijlocul spectacolului. Din "meseria" lor de clovni au luat doar partea in care ii pot face pe altii sa rada.
Pe clovni cine ii face sa rada?

Daca nu va place spectacolul meu, nu ma aplaudati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu