luni, 28 noiembrie 2011

Hai la eutanasiere!

S-a votat legea aia prin care s-a permis eutanasierea cainilor vagabonzi. bun, nicio tara civilizata nu are caini e strazi, in nicio tara occidentala nu exista riscul sa fi muscat de caini pe strazi. Bucurati-va romani, copii vostri o sa fie in siguranta de acum inainte! Nu o sa mai fie caini! Dar dobitocilor care sunteti de acord cu asta, cu restul pericolelor de pe strazi (si nu numai) cum ramane?
Cum ramane cu pedofilii, care primesc 10-15 ani de puscarie pentru ca au distrus pe viata o copila de 11 ani? Pe aia nu-i eutanasiem sau mai bine ii tinem pe banii nostri intro puscarie? Cum ramane cu taranii cu carnete cumparate de la librarii, care trec peste tine pe trecerea de pietoni? Spaga cui trebuie si au scapat fara nimic, maine sunt la loc pe strazi. Astora nu le aplicam injectia letala?
Cum ramane cu sotii, tatii, chiar parintii alcolici ce vin acasa in fiecare seara pusi pe scandal si isi terorizeaza familia, isi bat copii si ii maltrateaza? Astora le mai dam o vodka si ii lasam in viata sa-si terorizeze si sa chinuie in continuare familiile chiar in casa lor. Astia nu merita oare pedeapsa capitala?
Tiganii care se uita dubios dupa tine cand treci pe langa ei, cu astia ce facem? Au aceasi miscare ca si cainii aia pe care aveti liber sa-i omorati: te privesc lung, imcep sa vorbeasca intre ei si in orice clipa pot sa sara la tine. Pe astia nu-i spanzuram in lanturi de hingheri?
Sau nu putem aplica legile astea unora care vorbesc. Cainii si orice alt animal, sunt animale, n-au puterea sa riposteze. Macar daca aplicati legea asta asupra cainilor, faceti-o in mortii ei de lege valabila pentru orice amenintare
E bine ca avem liber sa scapam de caini, ca sa poata copii nostrii sa mearga linistiti pe strazi! Dar cu restul de pericole cum ramane? Ce daca fetita ta de 10 ani a fost violata si batuta de un tigan, dupa ce acesta a dat cu masina peste ea pe trecerea de pietoni, dar macar nu a fost muscata de caini. Ce conteaza ca baietelul de 9 ani sta bagat sub plapuma acasa si acsulta cum in camera alaturata, barbatul beat isi bate nevasta si apoi o sa intre si in camera sa sa-i mai traga si lui cativa pumni? Macar azi, in timp ce se intorcea de la scoala nu a fost alergat de niciun caine!
 
O mare MUIE pentru legile voastre de cacat!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu