marți, 17 august 2010

Ma enerveaza...

Ce? Pai ar cam fi o lista. Una care imi vine acum si probabil ca la ea se adauga zilnic alte chestii.
Ma enerveaza oamenii pe care nu ii cunosc, dar care incep sa-mi vorbeasca si sa-mi povesteasca viata lor. Nu ma intereseaza problemele lor personale, nu le cunosc rudele, vecinii, nu ma intereseaza nimic legat de ei. Asta e, sunt antisocial!
Ma enerveaza taranii de oras, care inca au pamant sub unghii dar au impresii de mari oameni.
Ma enerveaza aia care poarta maieuri (maoiuri, sau cum s-o scrie). Adica io inteleg ca esti un taranus, care baga sala si steroizi in el sau si-a facut brandul pe sapa, da'n rasa matii, trebuie sa-ti vad io parul de la subbrat? Esti umflat cu pastile, dar n-ai si tu o lama amarata sa-ti razi axila? Un tricou normal, cu maneci, costa mai mult decat un maieu? De ce sa porti maieu? Si mai nou nu numai aia umflatii poarta maieuri. Daca ai 45 de kile nu mai lua coaie maieu pe tine, doar daca vrei sa faci wind-surfing pe strazi, cand bate vantul.
Ma enerveaza tiganii, toti in general, aia din Craiovita in particular. Deh, sunt antisocial si rasist. Adica, prin Craiovita incep sa ma simt ca in Bronx, e plin de negri. Si nu stiu de unde au aparut iar, ca disparusera intr-un timp.
Astea sunt mai majore asa, probabil ca o sa mai adaug la lista si altele.
A da si ma enerveaza puya.

Un comentariu:

  1. I-au expediat ,la pachet ,cei din Franta,Italia...Germanica si stai sa vina si aia din Spania:P A.G.

    RăspundețiȘtergere