duminică, 1 aprilie 2012

Doc, ce faci?!

...uite ma joc un pic...Asa era versu' . Si chiar s-a jucat! Doc a alergat pe texte, Deliric a slefuit fiecare silaba si Vlad Dobrescu, pai Vlad Dobrescu a invartit la platane pana le-a ametit.
Pacat de locatie, Craiova Veche, inghesuiala, fum mult, caldura sufocanta. In schimb, show-ul a rupt (ca a fost sala goala, plina, ne-a placut sa rupa show-ul).
Lumea s-a simtit bine, oamenii au cantat, au sarit, au tipat toti: C.T.C.
Prima data cand am auzit de C.T.C., a fost cand am auzit "Scandal" si nu m-au impresionat prea tare. Apoi, prin 2008, intamplator, am fost la un concert de-al lor in Bucuresti, la Arenele Romane. Nici atunci nu stiam foarte multe despre ei, dar deja prinsesem gustul rapului. Oricum, au facut spectacol, dar nu se compara cu ce a fost in seara asta.
Pur si simplu au rupt! Au fost incendiari! Atata energie nu cred ca se gaseste nici in centralele nucleare! Lumea mai avea putin si lesina de caldura, dar nimeni nu a indraznit sa faca un pas spre iesire, pana la final. C.T.C. i-a tinut pe toti in priza, conectati la MUZICA!!!!
Tot felul de oameni si rase, legati toti de acelasi microb, muzica si implicit rap-ul. Am intalnit romani, camerunezi, ba chiar si un tigan, care m-a intrebat daca sunt repar. Oameni care purtau bandane si haine largi ca sa arate ca sunt rep, pipite cu decolteuri adanci, pe care le luminau cu smartphone-uri, sa vada lumea ca au (si telefoane si decoltee), baieti cu freze de clubberi...etc... Pana la urma n-a contat nimic, toti au venit sa asculte muzica, sa cante si sa se incarce cu energie.
C.T.C. a descarcat in public mai multa energie decat o bomba nucleara!


P.S.: n-am avut pe ce sa iau autograf si nici poze n-am facut. In schimb l-am salutat pe Deliric 1 si tricoul meu e plin de transpiratia lui. Daca vrea cineva sa-l cumpere, sa ma caute. Pret de pornire 100 euro!



C.T.C., striga C.T.C.!!!


2 comentarii:

  1. Intr-adevar chiar asa a fost, exact cum ai povestit. Am vazut si pipitele care isi luminau decolteul, cred ca ai fost pe langa mine :D

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost nebunie! CTC ruleaza pe track-uri ca trenul...

    RăspundețiȘtergere