marți, 3 martie 2009

Daca esti prost, stai acasa

Pe bune! Daca esti prost/proasta stai in pula mea acasa! Nu mai iesi in lume ca n-are rost! Nu veni la cumparaturi in magazine doar ca sa-ti etalezi tinutele de curva sau ca sa vada lumea cat e de mare bratara pe care o poarta grasu' in trening de langa tine! "Vaaaaai iubiiii ce misto arata asta! Da' ce face? O luam?" N-ai treaba cu lumea din jurul si totusi iesi afara din casa? De ce? Cine ti-a dat zgarda jos? 

Esti pandar la o firma de paza dar in mintea ta te crezi mare agent la o agentie care se ocupa cu infrmatiile secrete si securitatea nationala? Stai in mortii mati acasa sau macar pastreaza-ti ideile  de James Bond pentru tine! Esti un cacat de paznic, cu maxim o scoala profesionala facuta! Esti prost, stai acasa! Nu o arde in figuri de Tom Cruise in "Misiune imposibila"!

Ai aere de sef, desi tu nu ai fost lider nici macar la un meci de fotbal jucat in spatele blocului cu pusti de clasa 7 a? Ai impresia ca esti director cand tu nici macar persoana ta nu poti sa o conduci? Clar, esti prost, asa ca stai in morti mati acasa!

Esti mare macho, sau asa incerci sa pari, cand de fapt singurele partide de sex pe care le-ai avut pana acum au fost alea cu mana ta dreapta? Te lauzi cu fostele tale in fata altor fete, cu speranta ca asa le vei da pe spate? Pula mea, esti prost! Stai acasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu