marți, 9 aprilie 2013

De ce scriu

Pentru ca inca e ilegal sa mai dai un pumn in gura unuia care te deranjaza si e si mai ilegal sa omori oameni. Asa macar pot sa desfintez fiinta umana, fara sa fac puscarie. Nu scriu sa ma dau mare,( desi ar trebuii, in lumea asta plina de aroganti), nu scriu sa ma dau "hater". Scriu ca-mi place si scriu ca poate cineva citeste si baga la cap ce insir pe colile albe. 
Mai scriu ca sa marche ceva important, mai povestesc o intamplare amuzanta cu ai mei. Mai scriu ca sa insel un pic timpul si sa-l prind pe foi. 
Nu scriu sa fac bani din blogareala, nu ma intereseaza asta. Am scos chiar si reclamele de la google de pe blog. 
Nu scriu sa ma dau important cand critic ceva sau imi exprim parrea intr-un mod contradictoriu cu majoritatea. Aia e parerea mea, altceva nu ma interesaza. Nu accept sfaturi sau alte opinii. Le ascult, dar asta nu inseamna ca o sa fiu vreodata de acord cu o idee care e in contradictie cu modul in care imi exprim eu ideile. Cum scriu eu....de mana, cam urat. Mic (de la facut fituici prin liceu mi se trage) si urat (nu chiar urat ca doctorii, dar urat). Ce spun eu cand scriu...cam ce vreau eu si cel mai imjportant, cam ce simt eu! Parerea ta chiar nu conteaza, nu o schimba pe a mea si nu are relevanta pentru mine. 

Text fara adresa...de ce?! Pentru ca pot!

3 comentarii: