miercuri, 4 iulie 2012

Ziua nemernicii


Pardon….americii. Proasta natiune, natiune care se bazeaza pe principiul “prosti da’ multi”. O natiune care a pornit presupuse razboaie pentru pace, in tari cu puternica importanta economica. O natiune care a intrat cu forta peste alte popoare, impunandu-le o asa zisa ordine si disciplina, omorand fara mila si fara scrupule cetateni nevinovati. Si totul pentru a detine controlul asupra resurselor naturale ca petrolul si diamantele (Iran, Irak, Afganistan, etc..).
O natiune care si-a ucis propii copii si au inventat un dusman imaginar pentru toata treaba luor murdara. 11 septembrie nu a fost loitura unui batran afgan, a fost un caz omor calificat. America a reusit sa ofere idealul de viata linistita unor popoare din lumea a 3 a, pe care le-a cucerit mai ceva decat Atilla Hunul sau Genghis Han.
America, s-a format tot dup ace au distrus viata linistita a localnicilor native, pe care i-au vanat si i-au exterminat unul cate unul. Cei ramasi in viata, au fost obligate sa locuiasca in rezervatii, pusi sub supraveghere, exact ca in lagarele nemtesti sau gulagurile rusesti.
Asa ca…la multi ani America pentru ca sunteti o natiune de criminali, profitori si hoti de clasa mondiala. Sper ca toata puterea vostra mondiala sa nu duca decat la autodistrugere. Si mai sper ca de ziua voastra, sa sarbatoriti cu toti intrun fel unic: pistoale in gura si la 1,2,3 ..si…sa trageti cu totii!
Noapte buna, America, oriunde te-ai afla!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu