miercuri, 29 iunie 2011

Clase de bmw


El - lant de aur gors la gat, burta mare, ceafa lata in 3 randuri, bratara si ceasul cat mai mari si cat mai stralucitoare. Camasa alba stramta, sta sa crape la fiecare miscare sub greutatea si marimea burtii lui, se asorteaza perfect cu pantalonii mulati usor.
Ea - vopsita blond, par pus pe arcuri, fardata pana in cur, pantaloni mulati cu motive leopard, geanta mare, atarnata la cot, se indreapta pe tocuri mai inalte decat pragul unei masini normale, spre limuzina neagra din parcare.
El, tine sacosele pline cu produse luate din real, se chinuie sa nu-i scape nimic pe jos, in timp ce printesa, il urmeaza, amintindu-i ca nu au luat salata aia verde: "Eu ce mananc acum? vrei sa ma ingras, sa ma fac mai rau decat curvele alea cu care umblii tu? vrei sa scapi de mine? du-te inapoi si i-am salata aia nenorocita."
El, lasa sacosele in portbagajul masinii, se uita sfidator la ea, mangaindu-si cu o mana burta si cu cealalta scoboindu-se in nas, ragaie si urca la volan. Doar e un domn, nu poate sa asculte ordinele date de o pipita. Lasa geamul jos si ii zice scurt: "treci fa in masina si lasa-ma in plm in pace cu salata ta! Luam din carfur!"
Da putin cu spatele, injura un alt sofer care a indraznit sa astepte prea aproape de masina lui, pana ca acesta sa elibereze locul si pleaca cu scartait de roti.
Splendoarea blonda, isi pune ochelarii musca pe fata si se aseaza confortabil pe scaunul din dreapta, zambind: "uite si taranii astia, care sta dupe tine sa iesi din parcare. stati la rand ba sraciilor! hai, iubi! mergem in carfur."
Si masina neagra, lunga si cu numele din 3 litere, dispare prin parcarea magazinului....

Vorba lu' Deliric1:
Si, printesele, dupa doispe se transforma,
Ca e buna o salata – da’ mai buna-i o saorma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu