joi, 24 martie 2011

Unde e limba romana?!




Ma uitam zilele trecute la televizor si printre crimele si violurile de la stiri am vazut ca marinarul ala chior, ne baga in razboiul altora si pe deasupra, o face si pe banii nostri. 4,5 milioane de euro pentru a merge sa ne luptam pentru altii, bani dati de la bugetul de stat.
Romanii tot timpul trebuie sa moara pentru altii? Si altii ce fac pentru noi? Ne numesc tigani cand ne vad prin tarile lor si mai rau de atat, vor sa vorbim limba lor in tara noastra?
Oligofrenul ala ungur, care l-a "spanzurat" pe Avram Iancu, ar trebui executat intr-o piata publica, alaturi de restul ungurilor din tara asta. Cum pot sa aibe pretentia sa le vorbim limba, atunci cand intram in Tinutul Secuiesc, sa ne comportam ca si cum am fi in alta tara, cand de fapt suntem in tara noastra, pe pamant romanesc si pastrat asa de la daci incoace?
Si daca pe nenorocitii aia de unguri ii mai inteleg , nu pot sa-i inteleg pe romanii care au plecat o saptamana in alta tara si la intoarcere au uitat romana. N-am fost pe niciun aeroport, dar au aia ceva acolo care sterg creierele si te fac sa uiti limba natala?
Stai doua luni la primit muie prin italia, dupa vii in acasa cu aere de doamna si dintr-o propozitie cu 5 cuvinte, 3 sunt in italiana. Si mai pui si intrebari de genu: "como se dice, la voi, aaa...?"
Cum se zice la noi?!?! Pai, tu de unde morti matii esti? Nu ai crescut in cosoveni, pana cand te-au saltat baietii si te-au plantat pe centurile italiei?
Genul asta de oameni, impreuna cu ungurul ala imputit, trebuiesc stransi intr-o piata publica si omorati cu pietre, in timp ce restul romanilor adevarati sa joace hore si sarbe pe cadavrele lor!
Se baga cineva sa curatam tara?

Un comentariu:

  1. Crisana was conquered by Hungary in the war versus Romania
    Transilvania was conquered by Hungary in the war versus Romania
    Muntenia was conquered by Hungary in the war versus Romania

    Nu-i lasati sa cuceresca toata eRomania !!

    Ajutorul tau conteaza.

    http://www.erepublik.com/en/referrer/darzu

    RăspundețiȘtergere