vineri, 18 iunie 2010

Scooby Doo si gasca nebuna


"-E un conac vechi in mijlocul uni camp, langa un cimitir si o biserica. E foarte infricosetor!"
"- Asta pare un nou caz pentru Scooby Doo! Sa mergem!"
Si au plecat. Si grele incercari au avut de trecut pe drum, una mai interesanta decat alta. Mireasa si piticul i-au intampinat primii, in timp ce traversau padurea fermecata. Apoi, ceata de spiridusi verzi cu table pe umar, care i-a oprit pe prietenii nostrii se le ceara taxa de trecere pe drumul lor. Grea incercare asta, caci vitejii nostrii au fost nevoiti sa calatoreasca spre prima cetate si sa fure salata din gradina ursului albastru. Apoi sa treaca iar la spiridusii verzi sa le ofere captura din gradina ursului. Dar noaptea era deabia la inceput si mult mai era pana la conac.
In mod surprinzator, acesta tot disparea din locul unde ar fi trebuit sa fie. Cu siguranta ca avea sa fie vorba de un conac fantoma, care aparea si disparea dupa cum vroiau usile lui.
Cand au cantat cocosii de 232 de ori, spre rasarit si-a facut aparitia conacul. Ferestrele lui goale ii priveau pe calatorii nostrii de departe, chemandu-i.
Trecuti de portile castelului, vitejilor nostrii le-a fost dat sa vada ca nu erau singuri acolo. Cei 5 pitici si cele doua Alba-ca-zapada ajunsesera acolo inaintea lor si pazeau intrarea in conac. Profetia fusese indeplinita. Elfii si oamenii se intalnisera acolo si acum 34096 milioane de ani asa cum urmau sa se intalneasca si in seara aceasta si sa inchida impreuna pentru inca 593463 mii de ani, fantoma fecioarelor de piatra (Olt), ce bantuiau prin conac.
Si pentru ca profetia sa fie indeplinita, copiii fecioarelor de piatra (Olt) trebuiau si ei inchisi. Dar acestia se aflau in Orfelinatul Copiilor de Dincolo, situat in alta cetate, peste padurile fermecate si dealurile mari.
Si noaptea mai era destula si eroii nostri, acum 12 la numar au plecat peste dealuri.
In fata orfelinatului alti doi cavaleri s-au alaturat grupului si impreuna au intrat sa inchida pentru totdeauna spiritele neprihanite din groteasca locatie.
Si astfel, lumina a biruit asupra intunericului, fecioarele si-au gasit amantii, copiii si-au gasit acadelele, luate de la amantii fecioarelor.

Povestea mi-a fost spusa de consiliul celor 21 de pitici din capul meu, dupa ce au tras toti cate o tigara cu oregano si busuioc, luata de la weedshop-urile din Narnia.
In timpul filmarilor niciun troll nu a avut de suferit si Scooby Doo nu are nicio legatura cu povestea de mai sus.

miercuri, 16 iunie 2010

Ba ce cald e...

...merge de un Jiu. Ce mare? Cand am Amazonul langa mine? Cand nisipul de pe malul Jiului e mai fin decat la Mamaia? Nu mai fusesem la Jiu de asta vara prin august. Oricum plaja aia e super tare (pacat ca lasa jegosii mizerie pe ea).
Cand e super cald merge un Golden rece, sa stai cu curu in apa, sa te bronzezi la soare. N-ai nevoie de mare sa bei o bere si sa pui un strat de bronz.
Daca ar face astia cluburi pe malul Jiului, probabil ca nu ar mai pleca nimeni la mare. Ca doar de aia te duci la mare, nu? Dusul la mare n-are nicio legatura cu plaja, cu apa. Dusul la mare tine strict de cluburi, discoteci si alte locuri pe unde pipitele pot sa-si etaleze hainutele roz.
Nu-mi trebuie mare, atata timp cat am un mal de apa, o bere rece si cativa prieteni care sa se distreze cu mine.
Luati voi marea, io am Jiul meu!

marți, 8 iunie 2010

RMA 2010


Din nou la Craiova! Asta e bine, inseamna ca le-a placut anul trecut. Partea proasta e ca scena o sa fie iar invadata de prostie (muya, inna, gay hora & kamelia ya yaa, etc). Partea si mai proasta e ca nu poti sa arunci cu oua in ei, macar asa ar fi distractiv.
Partea buna e ca printre toti ratatii de pe scena o sa mai apara si cativa pe care merita sa-i vezi/asculti. Nu stiu nimic de invitati, de cei care nu sunt nominalizati dar o sa apara pe scena. Anult trecut l-au adus pe Ja Rule, acum cine stie ce negru fomist de prin state o sa vina.

miercuri, 2 iunie 2010

Ce ma?!?!

In leneveala mea totala, butonam telecomanda si dau de asta
Adica....CE MAAA?!?!?! George Gay Hora canta singur? Si mai si promoveaza? Promoveaza tigani chiar. Si unde e puya? Cum poate sa apara asta fara muya? Cum de i-a dat ala voie sa apara singur la tv, ba chiar sa mai aduca alt ratat cu el?
E bine totusi ca intr-un vers (!?!) recunoaste: se simte ca un prost. O fi sentimentul de vinovatie ca la parasit pe muya si canta cu alt tigan. Pe langa aspectul de repăr "rau", miscarile gay il fac sa para un adevarat dur al industriei de genu'.
Apoi, in clip mai apare si un tigan care stie nume si care mai stie sa faca multe comparatii. Tiganu' nu uita se mentioneze si de unde vine, sa se laude ca e timisorean (ca deh, tot banatu-i motu'  sau fruntea cum o fi). In plus se lauda ca e roman, dar  il tradeaza culoare.  Sau in timisoara bate soarele mai puternic si s-a bronzat.

Tot in lalaiala lor, se cam fut singuri in gura: "Respect absolvenţilor ai şcolii de hiphop". Pai ce ma voi stiti ce e aia hiphop? Si mai e ceva legat de prostitutie in muzica. Pai daca nici voi nu va ardeti pentru un clip la tv, inseamna ca nimeni nu o mai face.

Oameni de genu'  trebuie prinsi, concentrati in lagare speciale si torturati. Fac pariu ca melodia asta o sa umple telefoanele prin autobuze, statusurile de mess si bmwurile din 93 de prin oras. 
Luati aici HipHop ma: 






 

marți, 1 iunie 2010

Olteni de Olt

Oltenii sunt oameni prosti, scandalagii, mereu trebuie sa se certe cu cineva. Dar o specie aparte dintre ei, cei mai olteni dintre olteni, sunt aia din Olt.
Olteanu de Olt e ala care duminica isi ia toata familia, absolut toata familia, si pleaca sa se plimbe prin supermarketuri. Olteanu' de Olt e ala care vine sa-si cumpere aparat de facut floricele sau aparat pentru fiert oua. Doar pentru ca vecinul lui are unu la fel si e aproape cel mai smecher din sat. Caracal e oras?
In Olt sunt licee? Ca majoritatea specimenelor de acolo, par sa nu fi trecut nici de gimnaziu si daca au trecut cu siguranta ca erau mai mereu corigenti la majoritatea materiilor.
Olteanu' de Olt nu stie sa vorbeasca, sa calculeze, sa conduca.....Olt e un fel de Ground Zero al prostiei. Cand s-a rasturnat carul ala (eu cred ca e adevarata faza), se zice ca s-au mai imprastiat din ei prin tara. Eu cred ca majoritatea lor, s-au ascuns in pamant si s-au inmultit.

Sunt eu prost, dar tu ai rude in Olt!