marți, 14 decembrie 2010

My December

Nu mai ninge in decembrie! Mereu ploua si e foarte frig. Probabil ca daca ar incepe sa ninga ar fi o ninsoare violenta, urata si rece, care s-ar lua in 5 minute dupa ce s-ar opri.
Si luminitele sunt mai putine in decembrie asta, mai slabe, mai putin colorate. Griul nu reflecta la fel de bine lumina cum o face albul.
Erau ierni, cand asteptam prima zapada cu drag, cand numaram zilele din calendar ramase pana la craciun. Acum abia astept sa treaca toate astea, sa fie liniste, sa fie cald.
Nici anul asta sa nu incercati faza cu colindele la mine. Posibil sa va luati bataie. Si ca sa pastrez "spiritul sarbatorilor" trecute inca viu, probabil nici anul asta nu o sa impodobesc bradul.
Nici cadouri nu vreau, nu tine faza: "daca primesti ceva poate o sa te simti mai bine, poate o sa-ti placa mai mult sarbatorile". Mesajele copiate si trimise la toata agenda nu sunt binevenite nici ele. Cum primesc un mesaj de genul, o sa va invit sa va dati telefonul pe vibratii si sa vi-l bagati in cur. Nu-mi place sa fiu unul dintr-o lista si nu-mi plac mesajele cu lumina si caldura!



Hello, my name is Grinch, and this is my december!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu