sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Welcome to Prazilia!!!

Steaguri alb-albastre flutura violent pe peron. Sticle sunt golite palmat, nu se stie cand te vede vreun comunitar care nu are norma de amenzi facuta si o sa bei o bere cu 100 lei.
Ne place verdele, da' nu ala al vostru. Noua ne place verdele praz!
Cobori din tren si dai cu ochii de oltence, pardon, prazilience care au tupeu sa umble singure noaptea prin gara. Nu e chiar asa gangsta in Craiova. Apoi inaintezi prin multime si auzi de undeva ca esti strigat. Si acolo te-asteapta grupul vesel. Tipa, rad zgomotos si te saluta de la distanta.
Bine-ai venit acasa!
Acum o sa vezi cat e de lunga o noapte, o sa te crezi la ecuator. Intai se face alimentarea cu suc de malt, hamei si orz, apoi se pleaca la golaneala. Si daca mai fumezi si un trabuc intr-o masina de 2 metri patrati, fara sa deschizi vreun geam pana nu-l termini, o sa se lase mai greu ca intr-un club.
"Baaaa, il mai stii ma pe ala? Ce o mai face? Hai sa-l sunam. " Si da-i si suna lume la 3 dimineata, cum ei sa doarma si tu nu? Nu e frumos!
O sa cunosti si snobii din puskin, care au case, dar n-au curti la ele, care o sa iasa pe prispa, ca la bloc, sa-ti spuan sa te joci in alta parte ca e tarziu si ei vor sa doarma in casutele lor linistite. Altfel cheama politia (trebuia sa ne semnam pe gardul lor).


...si la final intr-un exces de politete,
Tot va dau binete, ura si fuga la zdrente !

Welcom To Prazilia!!!

Un comentariu: