vineri, 25 decembrie 2009

Craciun


Mos Craciun e un bastard! Niciodata nu-mi aduce ce vreau si in ultimii ani mai rau, nu mi-a mai adus nimic. Adica Mos Nicolae, daca nu esti cuminte iti aduce o nuia, un bat, ceva acolo, da' asta...nimic!

In fine, macar am avut idioti cu mine si ne-am simtit bine. Va multumesc, pentru ca de data asta nu mi-ati mai dat foc la covor (nu s-a mai fumat nimic, poate si din cauza asta) si ca acum i-ati mai reinnoit culorile cu bautura prin unele locuri.


Ada Milea--Colinde horror nr 2

Craciun Fericit!

Morala: Am bar!

7 comentarii:

  1. Bai desteptule, ti-ai facut blog sa te dai mare ca ai bar? Nu ai primit nimic pentru ca mosul aduce daruri copiilor cuminti si neajutorati nu unor impatimiti ai bauturii. Daca iti aducea mosul 200 de lei iti luai bere?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ascuns in spatele anonimitatii, fiecare isi permite sa comenteze ce si cum vrea. Craciun Fericit si tie, anonimule!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tu nu esti anonim?
    Ce te face pe tine sa nu fii anonim?

    RăspundețiȘtergere
  4. Faptul ca am unnume trecut acolo in stanga, ma scoate din anonimat. Sa inteleg ca tu esti unul dintre copii aia neajutorati care au primit cadouri de craciun?

    RăspundețiȘtergere
  5. Al33cs e ... nimic. Asa cum tu iti spui Al33cs eu pot sa imi spun Anonim. E acelasi lucru. Te gasesc la evidenta populatiei ca Al33cs?

    "Sa inteleg ca tu esti unul dintre copii aia neajutorati care au primit cadouri de craciun?"- Eu sunt unul dintre COPIII care nu mai viseaza cai verzi pe pereti, nu sunt nicidecum o "copie" xerox.

    RăspundețiȘtergere
  6. Inseamna ca esti intradevar un "anonim"...Ma bucur ca mi-ai vizitat blogul...
    Fanii mei...

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit ... daca cineva citeste o mazgalitura de pe un blog nu inseamna ca devine fan. Ai facut un blog sa fie vizitat - daca citeste cineva nu te extazia ca ti-a devenit fan. Oricum ai prea putine lucruri de spus- mai citeste, mai traieste, mai invata. Pana atunci o sa renunt la citirea frustrarilor tale pt ca mi-e frica sa nu iti devin fan.

    RăspundețiȘtergere