vineri, 10 iunie 2016

Te-am vazut...Nu pe strada mea, ca CIA. Te-am vazut in mijlocul multimii, mi-ai atras atentia  pentru ca se vedea de departe divinitatea din tine. Radiai, zambeai, centrul universului se regasea in tine.
Si stiu ca si  tu m-ai vazut, ne-am intersectat privirile si ai zambit, apoi ti-ai reluat activitatea ca si cum nu as fi fost acolo. Te-am ascultat de departe la fel de uimit ca marinarii de cantecul sirenelor. Ti-am urmarit fiecare miscare a buzelor...buzele alea care m-au imbatat candva cu ambrosie..Din toata lumea existenta in oras, te-am vazut asta seara. Am trecut unul pe langa celalat dar te-am simtit ca si cum am fi mers impreuna pe aceiasi strada , tinuti de mana.
Si am plecat apoi, imbatat de mirosul de tei de pe strazi, amestecat cu parfumul tau pe care il simt la fiecare adiere de vant.
Am fost cu tine , chiar daca doar in gand si apoi am ramas din nou singur...
G-Eazy in casti, dar nu e "easy",  cu tine in mintea mea, strazi goale, inima un pic mai plina pentru ca te-am vazut. Sper ca o sa pot sa dorm acum; n-am mai avut un somn linistit de cand dormeam cu tine in brate. Si atunci te vegheam si imi placea sa vad cum te linistesti dupa o zi lunga, protejata de bratele mele.
Te-am vazut asta seara...nu am putut sa nu te observ. Chiar daca ochii nu te vad, stii ca inima o sa te vada tot timpul. Urechea mea o sa-ti auda tot timpul vocea, indiferent de distanta si o sa-ti simt parfumul in fiecare adiere.
Te-am vazut, tu m-ai vazut....lumea din jur ne-a ignorat prezenta....am fost unul langa celalalt dar totusi, am fost departe...

Noapte buna , ingerul din iadul meu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu