luni, 7 februarie 2011

Fara masca

Ok, hai sa va povestesc ceva ce mi-a marcat ziua. Treceam azi dimineata linistit pe langa vestiarul feteleor si in momentul in care am trecut pe langa, cineva a deschis usa. Fara sa vrea si fara sa fiu vreun obsedat, am vazut imaginea care mi-a stricat ziua!!! Cel mai urat sutien osibil , purtat de cea mai urata fata posibila mi s-a expus brusc in fata ochilor. Am inceput sa tip speriat si sa alerg pe culoar, lovindu-ma de pereti, orbit la propriu de filmul horror trait.
Si totodata, m-a lovit ideea asta: Barbatii, patesc mereu chestii de genul asta. Tot timpul ne luam tepe, pentru ca voi fetelor, purtati masti. Si sa va explic si ce fel de masti.
Esti pe strada, admiri peisajul si in fata ta se misca de sub niste pantaloni roz, un fund cat de cat sexy. Si te uiti si te gandesti: "mama ce buna e asta!" Si apoi se intampla minunea: se intoarce la tine si ii vezi fata! Urata, uratelor, muma-padurii, baba-cloanta, s-a gasit sa se imbrace in pantaloni roz, ca sa atraga privirile si tu ca prostu' , te-ai gasit sa te gandesti cat e ea de buna. In momentul ala orice aveai in pantaloni, s-a ascuns si nu vrea sa iasa afara. Si uite asa ne luam o tzeapa!
Odata, eram cu vreo doi prieteni pe la Univrsitate. Pe trotoarul celalat, trece o tipa, cat de cat buna, ingrijita (cel putin asa parea de la distanta), aranjata. Evident, animalele din noi, "Hauuuuu!!! Bunaaa!!" Si apoi ne-a lovit!
"Ma, aia nu e aia care a fost cu noi in clasa? Aia buboasa, care semana cu un pui de curca? "
"Ba da, ma!"
"Pai si ce si-a facut acum? ca pare buna..."
"...Haine, machiaj....da' plm, e tot aia"
Si atunci, micul pompier s-a retras din nou in spatele chilotilor. Asta pentru ca o urata si-a pus un kil de machiaj pe fata si niste haine mai ok.
Voi fetele, stapaniti magia asta, de a va masca, de a va schimba infatisarea, doar prin simplul fapt ca schimbati o haina, sau va colorati putin tenul. Pune-mi mie un tricou mulat si da-ma cu putin fond de ten si os a vezi ca ...nu o sa se schimbe nimic la aspectul meu. Cel mult o sa arat si mai rau a clovn! Stapaniti arta machiajului, magia de a creea masti din absolut orice.
Pana si o simpla pereche de colanti, ridicata atat de sus incat sa nu se vada valurile de grasime, va fac sa aratati bine, imbracate.
Intr-o seara, eu si inca un prieten, am mers sa vedem un film, xXx, (Triple X, ma obsedatilor), impreuna cu doua tipe, la una dintre ele acasa. Si ma rog, la prima vedere, tipele ok. Mai spre finalul filmului, ne retragem fiecare in cate un pat. Si cum cautam eu pe intuneric inchizatoarea de la sutien, simt sub degete un val de "piele"?! ,apoi altul, apoi altul , apoi...ce ?!? La lumina parea ca e ok, nu e grasa, dar acum, pe ce plm pun mana?!?!M-am ridicat din pat, am aprins lumina, surpriza! Colantii ei erau pe jos si in pat, esuase o balena!!! M-am imbracat, m-am scuzat si am plecat.
Mai e o alta chestie, care e cea mai ingenioasa inventie creeata vreodata pentru voi: SUTIENUL!!! Cel mai mare fals! Si daca sutienul simplu nu era deajuns, l-ati inventat pe cel de tip Push Up!
Esti intr-un bar, unde cunosti o tipa care te face sa o privesti fix in ochii din tricou si sa-i spui ca vrei sa o duci acasa. Si pana la urma ajungi sa o duci acasa, o dezbraci si ...bang...te-ai ales cu un baietel!!! Pai in momente ca astea, sa nu o intrebi daca si-a uitat cumva tzatzele in bar? Ca acolo le avea si acum ai in fata o tipa cu platfus la tzatze, daca pot sa-i spun asa.
Si daca se mai intampla ca tipa pe care ai agatat-o sa mai fie si tunsa scurt (desi nu stiu de ce ai agatat asa ceva, decat daca esti foarte, foarte, foarte beat) ... felicitari, tocmai ti-ai descoperit adevarata ta identitate sexuala. Poti sa te astepti din moment in moment sa scoata din pantaloni o unealta de forat cu rotopercutie, de 30 de cm si sa te alerge prin camera.
Chiar, de ce va tundeti fetelor, foarte, foarte scurt? Stim ca sunteti mai multe decat noi, dar asta nu inseamna ca vrem sa ne egalati la numar. Mie imi place sa ma joc prin parul vostru si voua va place sa ne jucam in parul vostru, dar nu vrem sa ne jucam in ala de pe maini, care apropo, e inestetic. Noi suntem maimute si avem voie sa il lasam mare, voi nu. Tundeti-va pe maini si lasat-va parul de pe cap sa creasca. Asa e frumos, asa e normal!
Cand va tundeti scurt sa nu va mirati daca strig la voi: "Coaie, dai si tu o bere?" Poate te confund cu unul din prietenii mei. Deci, nu!

Lasati-va parul lung, renuntati la push up-uri, nu mai mancati toate prostiile daca stiti ca va ingrasati repede, mai renuntati si la kilele de fard, incercati sa fiti mai fara masca si o sa vedeti ca noua tot o sa ne placa de voi! Poate chiar mai mult de cat ne place acum!
Sau vreti sa ne vedeti si pe noi cu tevile de 10 toli, in buzunare?

Un comentariu:

  1. Tre` sa recunosc, ai dreptate! Da, sunt fata, dar ai dreptate! :D
    Mi-a povestit si mie un tip o faza de genu`...ca era cu o tipa, au dormit impreuna dupa o petrecere si dimineata s-a speriat cand a vazut-o fara machiaj. Nu ca era urata cu spume [a zis ca nu era asa urata], dar era foate diferita de ea cu machiaj.

    Adevaru` e ca...nici eu nu inteleg toata faza asta cu machiajul excesiv. Da, ma machiez si eu: imi dau cu crema hidratanta, rimel si balsam de buze. Asta zi de zi. La ocazii adaug si fond de ten/pudra, creion de ochi si fard negru, care sincer iti spun, nu mi se pare ca face mare lucru in afara de a-mi accentua ochii. Cand dau jos 'masca'...tot eu sunt, ma recunosc.

    RăspundețiȘtergere