vineri, 19 februarie 2010

Stiri

"Un barbat din localitatea Slatina, a ramas intepenit timp de o juamatate de pra in ghena de gunoi. Barbatul a ramas blocat dupa ce s-a aplecat sa-si recupereze cheile, pe care le-a pierdut in ghena, in timp ce isi arunca sacul de gunoi. Dupa interventia pompierilor care a durat aproximativ 30 de minute, barbatul a fost scos din ghena. Regia de salubritate urmeaza sa stabileasca cine v-a platii ghena deteriorata in urma eliberarii barbatuli: el sau pompierii."

Numai in Olt se pot intampla deastea. Serios. Cum sa cazi ma in ghena de gunoi? Si dupa ce ca stai acolo 30 de minute, te mai puna aia sa le platesti si ghena dupa ce te scot. E ca si cum ar da unu' cu masina peste tine, te-ar ajuta sa te ridici si apoi te-ar pune sa-i platesti bara si parbrizul spart. 

"La manastirea Mraconia, judetul Mehedinti, o calugarita a adus in manastire un craniu, pretinzand ca e al "sf nushcare" si ca acesta i-a spus sa spele zilnic craniul si apa sa o dea credinciosilor sa o bea. Aceasi calugarita apare in unele poze alaturi de o papusa imbracata in haine de calugarita. Oamenii de pe langa manastire se gandesc acum sa isi caute alta biserica unde sa se roage, aici spunand ca diavolul a fost adus in casa domnului."

Acum, na, asa o fi. Aia l-o fi vazut pe dracu' si ea zice ca e sfant. E clara treaba: apocalipsa! Sa ne pocaim! Sa mergem sa ridicam repede biserici, ca in astea ale vechi au intrat dracii! Pozele alea cu papusa imbracata au socat lumea. Dar daca era papusa dezbracata? Sau calugarita isi facea poze cu vibratorul langa ea? O exorcizau ca pe aia de la Tanacu? Dar staretul ala de acolo cum o rezista intre atatea femei? Si manastirile cu ce bani rezista? Aia de la Sfanta Ana, de unde au bani sa bage benzina in X5-u ala care le urca pana in varful muntelui? "Domnul a dat, Domnul a luat!"  Pai si de luat nu le mai ia? Ca vad ca numai le da. Daca e asa imi fac si eu manastire.
Ma fac staret, asa ca lasati femeile sa vina la mine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu