marți, 30 noiembrie 2010

Fete rele

Despre alea bune, mai putin. Hai sa vorbim despre alea "rele". Despre alea care se lauda cu numarul de baieti care s-au uitat dupa curul lor, dar care se dau lovite daca se ia vreunu de ele. Ele nu pun botu la orice vrajala (pun botu doar cand e vorba de facut altceva, da' nu recunosc, ca deh, ele sunt "rele").
Hai sa vorbim despre ele. Despre ipocrizia din ochii lor care sunt superbi, cand ele stau in genunchi si privesc in sus, in timp ce le mangai parul superb, aranjat in saloane. Fetele rele tot timpul se fac la par la salon si niciodata nu isi cheama prietenele sa le ajute la coafata. Bine, in principiu, nu au prietene, sunt prea bune pentru asa ceva. Cel mult cunostinte pe care le suna, cand le mai pune cate un smecheras cu botul pe labe.
Fetele rele fac parte din grupul feministelor sau daca nu fac parte inca, viseaza sa se inscrie intr-o zi. Vor egalitate intre sexe, dar cum sa fie vreodata egale sexul tare cu sexul larg? E cam grea ecuatia asta, dar fac pariu ca o fata rea ar putea sa o rezolve. VA PROVOC!!!
Exista printre ele, o specie, o subspecie mai exact, care dupa ce se despart de vreunu, isi iau niste aere mai ceva decat un mos plin de flatulente! Se cred zeite, doar pentru ca cineva le-a ars prin toate locurile si apoi ele l-au lasat. Pai, nu stiu cine e mai prost, ala ca v-a ars si lungimea lui e la fel sau voi, ca va masurati acum adancimea cu sonarul!
Si acum o sa sara feministele ca sunt un frustrat si ca am probleme. Nu, nu am probleme cu voi. Am o fata, care tine la mine, au fost inaintea ei si altele si textul asta nu e despre niciuna dintre ele. Ar fi urat! Si niciun om normal nu face asta: aduce critici si jigniri dupa ce se desparte de cineva sau dupa ce a trecut ceva timp de cand s-au despartit. Nu e frumos asa!
Numai o fata rea ar putea sa faca asta si dupa ce a largit-o unu sa spuna ca de fapt ala nici nu se pricepea.
In primul rand ca e urat din partea ei si in al 2 lea rand, nu se pricepea pentru ea, dar pentru el, s-a priceput!




Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare! Asa ca toate frustratele sunt rugate sa taca (si sa inghita ca de obicei) din gura! Si daca se regaseste vreuna.....ghinion... a fost cu intentie!

joi, 25 noiembrie 2010

1 (A) din multime

Ce-mi place de oamenii care o se vad ca fiind unici si "orijinali"! Sunt amuzanti. Atat de amuzanti incat dau in penibil. Adica, de ce sa nu fie amuzanti, 20 de oameni care toti poarta esarfa, pantaloni stramti si posete, dar care fiecare e unica (!?!) in felul lui? "Aaaa, pai imi place stilul asta! Ma face sa ma simt liber si sa fiu diferit de restul lumii." Nu sunteti unici, ma penalilor!!! Toti sunteti la fel si faceti parte dintr-un grup de ratati!
Apoi, imi plac fetele care se dau finute, care "rosesc" daca aud un cuvant urat, care daca aud pe cineva vorbind de sex, lasa capul in jos, dand impresia ca nu vor sa participe la discutii. Imi plac fetele astea! De fapt sunt cele mai salbatice in dormitor, dar le place lor sa pozeze in sfinte. Ca doar ele sunt diferite! Nu se aseamana cu restul muritoarelor. Dar si voi sunteti la fel de unice ca numele Popescu din cartea de telefoane. Ce va face sa fiti diferite de alte fete e poate faptul ca voi o luati si prin alte parti decat prin locurile normale, desi considerati ca asemenea practici sunt barbare si de prost gust si cele ce le practica sunt niste curve penale.
Imi plac grasele care isi cumpara cantare! Gestul se traduce ca fiind primul pas spre o cura de slabire. Si ele vor sa fie unice si diferite de celalalte grase, care nu fac nimic sa slabeasca. Ele au de azi un cantar, pe care evental o sa-l foloseasca pe post de suport de farfurii, ca sa poata sa manance mai comod in fata televizorului. Voi sunteti la fel de unice ca morsele printre balene.
Si in cele din urma, imi plac oamenii care dau "maxime", care au citit coelho si vorbesc din cartile lui, si care apoi, isi dezvolta latura artistica, incercand sa compuna texte (unice si diferite). De fapt "maximele" date de ei, nici minime nu pot fi numite, textele lor sunt atat de praf incat fac hartia sa ameteasca si ceea ce au citit ei in carti e mai prost decat ceea ce ar fi citit pe un joker dintr-un pachet de carti de joc!




"Textul asta nu imi apartine. Am un prieten, care a cunoscut niste oameni, care i-au povestit ce au vazut ei intr-o carte de vizita, a unui preot dintr-o biserica de pe undeva de langa timisoara si bucuresti, in timp ce luase avionul spre portul covasna, unde avea intalnire cu federatia intergalactica a spiridusilor din padurea albastra."

P.S. : Imi plac si oamenii care au "prieteni" ce povestesc frumos!

duminică, 21 noiembrie 2010

Adevarata religie!

Nicio religie nu a reusit sa adune atatia adepti, cum a reusit-o fotbalul. In nicio biserica nu s-au adunat vreodata 10 mii de oameni, care sa cante acelasi imn si sa se lase cuprinsi de divinitate, in orice forma a ei.
Si nicio biserica a fotbalului din Romania nu a reusit sa stranga atatia suporteri cati are Craiova, in cea mai neagra zi de post. Pentru ca la Craiova se respira si se traieste in alb-albastru.
Si ce daca a fost frig si am pierdut.10 mii de voci au cantat imnul si au asteptat 90 de minute pana s-a terminat "slujba". Nu conteaza ca nu am batut o echipa mica, lumea tot o sa vina sa se inchine si sa slaveasca, culorile.
Adevarata religie s-a nascut la Craiova!

Pacat ca mai sunt unii care inca mai cred in bete si pietre si vor sa arate ca doar atat stiu sa faca in viata lor: sa bata sau sa instige la violenta! Mai degraba partea a 2 a, ca de bataie, mereu si-o iau in mecla de la baietii buni din galerii.
Oricum daca nu ati avea protectiile alea, scuturile si bastoanele, v-ati lua-o in muie grav de tot. Pana la urma e adevarat referenul:

"Cea mai proasta meserie, Este la jandarmerie!"

miercuri, 17 noiembrie 2010

Ghid de supravietuire urbana : cum sa vizitezi Sucidava

Se da urmatoarea situatie: ora 1 AM, noapte de toamna, plictiseala. O harta sumara a cetatii, cateva poza la cateva pietre, o legenda despre o fantana secreta si hai sa mergem.
Niciodata cand plecati la drum noaptea, sa nu plecati fara bere. Intr-o calatorie de 90 km dus, lipsa de lichide poate duce la deshidratare.
Daca se intampla sa treceti prin orase de tip Caracal, aveti mare grija in intersectii. Asigurati-va in stanga, dreapta, fata, spate si sus. Nu stii din ce parte poate sa apara o dacie de olt cu faruri stinse! Niciodata, dar absolut niciodata, nu cereti indicatii daca sunteti prin caracal.
"-Cum ajungem spre Corabia?"
"Pai mergeti drept pana la semafoare si de acolo tineti tot catre sud. "
Acum, eu ori cred ca astia nu stiu care e stanga si care e dreapta sau sunt foarte buni navigatori si toti umbla cu busola dupa ei.
Odata ajunsi la destinatie este interzis sa te dai cu frana de mana in fata locului in care vrei sa intrii prin efractie! Posibil sa trezesti satul si sa te alerge taranii cu topoarele.

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Welcome to Prazilia!!!

Steaguri alb-albastre flutura violent pe peron. Sticle sunt golite palmat, nu se stie cand te vede vreun comunitar care nu are norma de amenzi facuta si o sa bei o bere cu 100 lei.
Ne place verdele, da' nu ala al vostru. Noua ne place verdele praz!
Cobori din tren si dai cu ochii de oltence, pardon, prazilience care au tupeu sa umble singure noaptea prin gara. Nu e chiar asa gangsta in Craiova. Apoi inaintezi prin multime si auzi de undeva ca esti strigat. Si acolo te-asteapta grupul vesel. Tipa, rad zgomotos si te saluta de la distanta.
Bine-ai venit acasa!
Acum o sa vezi cat e de lunga o noapte, o sa te crezi la ecuator. Intai se face alimentarea cu suc de malt, hamei si orz, apoi se pleaca la golaneala. Si daca mai fumezi si un trabuc intr-o masina de 2 metri patrati, fara sa deschizi vreun geam pana nu-l termini, o sa se lase mai greu ca intr-un club.
"Baaaa, il mai stii ma pe ala? Ce o mai face? Hai sa-l sunam. " Si da-i si suna lume la 3 dimineata, cum ei sa doarma si tu nu? Nu e frumos!
O sa cunosti si snobii din puskin, care au case, dar n-au curti la ele, care o sa iasa pe prispa, ca la bloc, sa-ti spuan sa te joci in alta parte ca e tarziu si ei vor sa doarma in casutele lor linistite. Altfel cheama politia (trebuia sa ne semnam pe gardul lor).


...si la final intr-un exces de politete,
Tot va dau binete, ura si fuga la zdrente !

Welcom To Prazilia!!!

miercuri, 3 noiembrie 2010

Ghid de supravietuire urbana

Si nu e emisiunea cu Bear Grylls. Pai se da situatia urmatoare:
E noapte, ora 0:30, ceata, ploua marunt. Esti in mijlocul orasului, nu e nimeni pe strazi, doar cativa caini si cateva masini care trec foarte rar. Mai ai 10 lei in buzunar si trebuie sa ajungi acasa. Ce faci?
In situatia de fata, a apela la un taxi e ultima solutie. Tragi gluga pe cap, iti pui castile pe urechi, mainile adanc in buzunare si pornesti pe strazi. Trbuie sa fi atent la cainii pe care ii intalnesti. In momentele alea, dai muzica incet in casti si in niciun caz nu o iei la fuga, in niciun caz nu te apuci sa dai cu pietre in ei. Te opresti, vorbesti cu ei si poate o sa ajungi sa-i domesticesti. In momentul in care ai reusit sa comunici cu ei, ti-ai asigurat paza pana acasa.
Partea a 2a tine tot de comunitari, de data asta fiind vorba de politie. Pentru a evita eventuale legitimari, cand se apropie o masina de politie, scotatei-va gluga de pe cap. In acest mod, vor trece pe langa tine fara sa te opreasca. Daca esti suficient de beat, poti sa nu iti scoti gluga, ba chiar poti sa le faci cu mana si sa fluieri dupa ei, strigand: TAXIII!!!! In modul asta o sa ajungi repede la caldura. Nu acasa, dar merge sa dormi si in sectie, intr-o noapte de noiembrie.
Pe perioada traseului, nu trebuie sa alergi sau sa ai schimbari de ritm, atunci cand mergi, pentru a evita oboseala. Curand lipsa de proteine te va slabii si nu vei mai putea sa ajungi la destinatie. Si cum iarna, furnici nu prea sunt, si nici viermi din care sa iti iei energia, in timp ce spui: "meni proteins", o sa mori de foame.
Poti in schimb, daca iti poti confectiona o lama, sa vanezi un tigan. Ai avea imediat un muschi tiganesc la cina. Sau poti sa incerci sa il vanezi fara arme, daca stii ca poti sa alergi mai repede decat un stol intreg de ciori. Asa ai ajunge mai repede acasa s-ar termina drumul asta prin jungla de asfalt.


va urma...

marți, 2 noiembrie 2010

Stare generala

...e plictiseala. e o perioada moarta, in care nu se mai intampla nimic. m-am saturat sa ma trezesc dimineata, sa-mi beau banala cana de cafea, sa ma imbrac si sa plec la servici. viata de kkt! mediu corporatist de kkt! sunt un mic robot. somn-cafea-servici-somn-cafea-servici...si tot asa. fara iesiri, fara bantuieli, fara nimic palpitant sau spontan. si parca nici berea nu mai e bere. parca si berea a devenit ceva produs tot de marile corporatii pentru a te face sa te integrezi si mai bine in mediul lor automatizat. si in fiecare zi e la fel: schimb doza goala de bere de pe masa, cu cana de cafea, care pe zi ce trece se face tot mai mare. apoi plec spre munca. am ajuns sa cunosc lumea prin autobuze, sa ma salut cu liceenii, sa aflu pretul la legume de la babele si mosii, care cauta chilipiruri prin pietele din alte cartiere.
am uitat sa mai si scriu, de cand nu am mai scris ceva. nici litere mari nu mai stiu sa pun.