marți, 30 noiembrie 2010

Fete rele

Despre alea bune, mai putin. Hai sa vorbim despre alea "rele". Despre alea care se lauda cu numarul de baieti care s-au uitat dupa curul lor, dar care se dau lovite daca se ia vreunu de ele. Ele nu pun botu la orice vrajala (pun botu doar cand e vorba de facut altceva, da' nu recunosc, ca deh, ele sunt "rele").
Hai sa vorbim despre ele. Despre ipocrizia din ochii lor care sunt superbi, cand ele stau in genunchi si privesc in sus, in timp ce le mangai parul superb, aranjat in saloane. Fetele rele tot timpul se fac la par la salon si niciodata nu isi cheama prietenele sa le ajute la coafata. Bine, in principiu, nu au prietene, sunt prea bune pentru asa ceva. Cel mult cunostinte pe care le suna, cand le mai pune cate un smecheras cu botul pe labe.
Fetele rele fac parte din grupul feministelor sau daca nu fac parte inca, viseaza sa se inscrie intr-o zi. Vor egalitate intre sexe, dar cum sa fie vreodata egale sexul tare cu sexul larg? E cam grea ecuatia asta, dar fac pariu ca o fata rea ar putea sa o rezolve. VA PROVOC!!!
Exista printre ele, o specie, o subspecie mai exact, care dupa ce se despart de vreunu, isi iau niste aere mai ceva decat un mos plin de flatulente! Se cred zeite, doar pentru ca cineva le-a ars prin toate locurile si apoi ele l-au lasat. Pai, nu stiu cine e mai prost, ala ca v-a ars si lungimea lui e la fel sau voi, ca va masurati acum adancimea cu sonarul!
Si acum o sa sara feministele ca sunt un frustrat si ca am probleme. Nu, nu am probleme cu voi. Am o fata, care tine la mine, au fost inaintea ei si altele si textul asta nu e despre niciuna dintre ele. Ar fi urat! Si niciun om normal nu face asta: aduce critici si jigniri dupa ce se desparte de cineva sau dupa ce a trecut ceva timp de cand s-au despartit. Nu e frumos asa!
Numai o fata rea ar putea sa faca asta si dupa ce a largit-o unu sa spuna ca de fapt ala nici nu se pricepea.
In primul rand ca e urat din partea ei si in al 2 lea rand, nu se pricepea pentru ea, dar pentru el, s-a priceput!




Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare! Asa ca toate frustratele sunt rugate sa taca (si sa inghita ca de obicei) din gura! Si daca se regaseste vreuna.....ghinion... a fost cu intentie!

2 comentarii: