marți, 31 martie 2009

duminică, 29 martie 2009

No comment


Cum poti sa uiti de unde ai plecat si in momentul in care ai prins putin aripi sa incepi sa iti dai aere de perosnalitate? Nu iti plac dintii care musca, preferi buzele moi si catifelate care stiu sa pupe bine in cur, pentru ca si tu le-ai avut la fel! Pacat ca nu le folosesti doar pentru o felatie acum si iti arati coltii in fata unor persoane care nu au cum sa te atace, ca de', tu ai putere! Oricum in ochii mei ramai o nefututa si ma bucur ca imi zambesti cand te injur printre dinti, cu zambetul pe buze! 

Eu zic sa-ti iei turma de oameni cu buze fine si sa plecati in lumea voastra. Nimeni nu va va duce dorul.  Sau asa nu mai e distractiv? Restul grupului nu ar mai avea despre cine sa barfeasca, tu nu ai mai avea in fata cui sa-ti arati puterea? Dar priveste partea buna, ai avea o gramada de buze lipte zilnic de curul ala mare al tau. 

Si daca printr-o minune o sa plecati vreodata departe, spune-le ratatilor din jurul tau sa mai ia apa in gura din cand in cand. Asa ar face 2 lucruri dintr-un foc. S-ar spala si pe dinti ca put si in plus, n-ar mai face praf.

Erata

Cum ar fi viata cu o erata? O lista unde sa putem indrepta greselile facute. Ar fi simplu, nu? O farfurie sparta, trecuta in erata ar fi intreaga apoi. Un drum prost ales, trecut in erata ne va duce unde trebuie, o relatie care nu a mers, ar fi o adevarat poveste de dragoste, o persoana iubita, pierduta, ar fi mereu langa tine. Ratarea din ultimul minut, in erata ar fi transformata in golul care ar aduce victoria. 

"Port un doliu din naştere - doliul acestei lumi." (E. Cioran - Amurgul gandurilor)

Chiar imi pare rau de lumea de acum, asa cum e ea. Nepasatoare, orbita de lacomie, cu gandul numai la partea materiala, distrugatoare. Roboti!!! Au uitat sa zambeasca, sa admire, sa iubeasca! SA SIMTA!!! 

Zambete de plastic, nume scrijelite pe copaci si locuri care ar trebuii doar admirate si lasat sa isi continue existenta, neatinse, pustoaice de liceu (si nunumai) care stau cu burtosi in treninguri (am o problema cu tipul asta de oameni, asa si?") doar pentru bani! Cel mai ieftin bilet la teatru e 10 lei. Muuuulllt! Nu mergem! Hai in discoteca. Acolo e intrarea 7 lei, da' ne distram ce pula mea! 

Nu e o instigare la cultura, sau un post ecologist, dar ar fi bine sa mai renuntam la chestiile materiale si sa mai vedem lumea si asa cum e ea. 

Cati dintre voi ati iesit intr-o zi de primavara cu o carte pe o banca in parc, sau pur si simplu sa stati sa va bata soarele in cap fara sa faceti nimic? Doar sa priviti in jur? Cati dintre voi ati stat sa vedeti un apus sau un rasarit din balconul apartamentului? Sau apusurile/rasariturile sunt frumoase doar la mare, dupa ce ai sart banii lu taticu sau ai aluia cu Q 7 -le de te-a adus pe plaja de la discoteca? Cati dintre voi ati privit-o diminetata in timp ce dormea, admirandu-i frumusetea, fara sa va ganditi "ba ce buna e, ce-am rupt patul azi noapte!" ? Cati dintre voi ati vazut adevarat frumusete a persoanei de langa voi, fara ca asta sa depinda de cat are in portofel? 

 

joi, 26 martie 2009

Primavara

E primavara! Oficial de 6 zile e primavara. Eu azi o simt. Stau le fereastra si privesc in fata blocului. Vad iarba din rondul de pe mijlocul strazi, vad pasari cantand, vad renastere. E o liniste muta, intrerupta doar de ciripit de pasare. E calm si frumos!

M-am trezit devreme azi, fara sa vreau. Aaaaaa....stiu de ce....E joi !!! Aseara am crezut ca zana verde din absint, imi facea figuri. "Mi-e dor de tine! L." Cum?!  Ce?! Cand?! Mereu surprinzatoare! Multumesc! 

luni, 23 martie 2009

Bombardament de la Craiova



A fost magic! Spectacol, goluri, ocazii, atmosfera in tribune, ea langa mine! Oltenia a respirat prin Universitatea aseara. Au venit de peste tot. Chiar si micul nostru grup avea oltence din Valcea sau Mehedinti! Echipa a jucat fantastic! In timp ce ne cautam locuri deja era 1-0. Minutul 6, deja 2-0. Parea incredibil! Dar s-a jucat fotbal. Si au urmat ocazii, ratari si o replica a Clujului. Repriza a 2 a I-a gasit pe olteni in ofensiva, continuand bombardamentul . Cu un Wobay magic, cuplul Costea jucand cu determinare, Gangioveanu dornic de joc, craiova si-a continuat asediul. Scor frinal 4-1!

Oltenia a plecat sa sarbatoreasca! Noi am plecat sa sarbatorim. Havana...bere...absint...baza multa...ca de obicei. Si-apoi am privit ceasul. Mai era o ora. Am plecat spre casa sa luam bagajul si apoi la gara. Din nou "la gara". Din nou anunturi aiurea, din nou un accelarat. 226, din nou! Din nou imbratisari si saruturi lungi, din nou priviri triste ascunse sub zambete fortate. Din nou ea in usa trenului, privind gara pana nu se mai vede, din nou eu pe peron, uitandu-ma dupa tren pana a disparut. Din nou 226?! 

vineri, 20 martie 2009

Joi

Mut. Nicio reactie. Am ramas blocta. 2 minute nu am putut sa scot niciun cuvant.

O priveam mut si nu imi venea sa cred ca e langa mine, ca o strang in brate! Pentru cateva clipe bune ma gandeam ca visez. Cum?! Ce?! Cand?! Amalgam de intrebari, de trairi, de senzatii. Eram uimit, bucuros, nedumerit...blocat....Ciudata stare. Toata ziua ma gandisem doar la faptul ca nu stiu cand o sa ne mai vedem si la 3 ore dupa ce am vorbit, o strangeam in brate. Cum?! Ce?! Cand?! 226?! 

A venit joooooiiiiiiiiii! Chiar Ne-am vazut jooooooooiiiiiii! Ma simteam ca dupa primul salt cu parsuta! Levitam, printre nori albastri, pierdut cu gandul departe. Din cand in cand o mai strang la piept sa vad daca intradevar e langa mine si acum si daca nu cumva inca visez. Si daca visez, va rog, NU MA TREZITI!!!

Ne vedeeeeeeem joooooooooiiii, ne vedeeem joooooooooooooooooooooiiii.................

joi, 19 martie 2009

Gura bate curu

Gata! Am rupt pedala! In sfarsit! Si le-am facut aproape pe toate! Ne-am fugarit pe Uniri,am dat de comunitari la spital, am dat de comunitari in parc, am dat de ei peste tot. 226?

Magazin Lux Premier, Spitalul nr 1. 2 agenti in magazin, noi ne parcam bicicletele in fata magazinului sa luam vodca. Ne apucam de baza, subiectul, comunitarii. Iese primul politai din magazin, se urca in dubita. Noi, continuam cu baza. Cand ajunge si al 2-lea la masina ma intreaba: 

"Ba tu esti la scoala?" "Da, cateodta!" "Pai si nu te-au invatat profesorii sa nu vorbesti ce nu trebuie?" "Pai ce am zis?" "Nimic! Dar nu te-au invatat?" "Ba da, dar totusi am zis ceva?" "NU, nimic" "Pai inseamna ca daca nu am zis nimic, nu am zis nimic din ceea ce nu trebuia sa zic, nu?" "BAAA, stii ca e un proverb din batrani :"gura bate curu' , il stii? "Nu" "Pai ai grija"

Ce inseamna asta? Am mai auzit expresia dar nu stiu ce inseamna. 

Ajungem in parc, ne plimbam, ne oprim pe velodrom, bem, plecam spre pod. Acolo, dam de altii. Unul dintre ei ma mai oprise odata (m-a trecut in carnetel data trecuta). Acum deja ma pisasem pe el de frica. Nu ne zisera nimic. 226?! Doar ne explicara ca nu avem voie pe ele plus alte detalii (stiu cat e amendat pentru sex in parc, pentru mersul fara bilet pe autobuze/tramvaie, plus amendat pentru plimbatul pe bicicleta pe aleile parcului). Staturam la baza cu eicam 15 minute. Dupa ne opriram la foisor sa ne terminam sticla de vodca. 

Melodia asta rupe, e perfecta sa dai la pedala!!!

Data viitoare tre' sa-mi iau far, ca poate vrea vre-un agent sa-si exercite dreptul de a-si face datoria si imi da amenda. In carnetel am fost notat odata, acum am fost avertizat ca imi iau amenda ca umblu fara far, asa ca nu se stie. Sunt dat in urmarire! 

miercuri, 18 martie 2009

De ce?

De ce nu reusesc sa fac nimic cum trebuie? De ce tot timpul ajung sa ii indepartez de mine pe cei la care tin? De ce renunt prea repede la visele mele? De ce sunt 226? De ce nu incerc sa am incredere in oamenii de langa mine? De ce am renuntat la tot pentru ceva ce s-a dovedit a fi doar o iluzie? De ce n-am putut sa fiu egoist atunci cand trebuia? De ce lucrurilre frumoase nu dureaza mai mult? De ce sunt 226? De ce am ajuns sa ii vad pe ai mei o data pe saptamana si atunci pentru 5 minute? de ce nu mai pot sa stau aiurea pe centru si sa pierd vremea? De ce multi au plecat si nu mai dau niciun semn? De ce nu dau eu niciun semn celor care sunt departe? De ce inca cer de la lume ceea ce eu nu pot sa ofer? 226,de ce?  De ce exista lista asta? 



luni, 16 martie 2009

Accelarat 1821

Mai sunt cateva ore. Plec cu trenul de la 19:45, m-am hotarat. Te mai privesc odata, te strang in brate. Nu pot sa iti dau drumul. Privesc ceasul, mai e o ora. 

"Mai ramai! Pleci la 12!" "Dar trebuie sa plec..." Te privesc si ochii tai ma roaga sa mai stau, chiar si cateva ore doar.

Ora 19:45, inca sunt in camera ta, inca esti langa mine! Plec cu trenul urmator! Zambesti! Esti fericita ca am ramas!  Sunt bucuros ca te mai pot strange in brate! Fiecare clipa conteaza. Privesc ceasul! 22:50! Timpul chiar zboara repede cand te simti bine. Ma apuc sa imi strang lucrurile

"Trebuie sa plecam!" Ajungem la gara. Ma privesti si desi incerci sa pari ca nu iti pasa iti citesc in ochi tristetea. Mai sunt 10 minute. Ne sarutam inconjurati de oameni pe care nu ii cunoastem si de care nu ne pasa. Multimea ne ocoleste grabita. Noi, nu ne grabim de loc. Nu avem de ce!

"Trenul accelarat 1821, va pleca in 5 minute de la linia 6, in directia Videle, Rosiori, Draganesti-Olt, Craiova..."

Aiurea anunt! Te strang mai tare la piept, te privesc in ochi si apoi te sarut! Nu vreau sa iti dau drumul, nu vrei sa ma lasi sa urc in tren! Se aude fluierul care ma cheama in vagon!

Te mai sarut o data si in timp ce trenul se pune in miscare sar in vagon. Raman in usa si te privesc pana ce trenul iese din gara. 

La revedere si din nou iti multumesc!

                                                           Pentru L. 

vineri, 13 martie 2009

Imi pare rau...

Imi pare rau ca nu am invatat inca sa vorbesc atunci cand trebuie! Imi pare rau ca nu reusesc sa ma tin de ceea ce imi propun! Imi pare rau ca inca mi-e frica sa am incredere in oamenii care inseamna ceva pentru mine! Imi pare rau ca nu am reusit sa invat din greseli si ca inca le repet! Imi pare rau ca nu stiu ce vreau de fapt de la mine! Imi pare rau ca nu reusesc sa tin langa mine persoanele importante! Imi pare rau ca nu ma pot schimba!

joi, 12 martie 2009

226

Acum ma descurc mai bine! Am mai trecut prin deastea odata! Aceasi sitatie doar ca atunci erau 320 acum sunt doar 226. Ca si atunci adorm si ma trezesc cu acelasi gand in fiecare zi. Insa singura diferenta fata de atunci e ca acum sunt mai bine pregatit. Atunci am rezistat foarte putin, acum, ma descurc destul de bine. 

Nu o sa-ti spun ca mi-e dor. Nu o sa-ti spun ca vreau sa te vad, prefer sa pun mana pe telefon si sa te sun. Doar asa sa te intreb ce faci sau cum te simti in clipele alea. Nu ne ajuta pe niciunul din noi sa ne spunem cuvinte mari.

Daca o sa ne hotaram intr-o zi ca nu se mai poate, fara nicio obiectie o sa fiu de acord sa ne oprim. O sa ai povestea ta pe care am inceput deja sa o scriu.  

Sunt pregatit, ti-am mai spus! Am trecut prin destule ca sa ma mai surprinda sau sa ma mai doara ceva! 

Champions League


Imi era dor de serile Champions League! Aseara super meciuri, asta seara super meciuri! Frumos! Binenteles ca ne-am facut si asta seara de ras prin Havana, binenteles ca am ras si am facut baza si am isterizat chelneritele! 

Bine baieti! Aste e pentru voi! 

miercuri, 11 martie 2009

4:20 AM


Suna ceasul. Ma tarasc spre marginea patului, caut telecomanda sub pat si pornesc televizorul. Incerc sa ma trezesc incet, incet. "Sa vezi ce dorm dupa amiaza". E primul gand pe care il am in fiecare zi. Ma spal, ma imbrac si plec. E placut afara, e racoare. Imi pun castile in cap si ma indrept spre statie. 

Colegi....autobuz....cafea..... o noua zi....

Azi, pe langa gandul zilnic, de a dormii dupa amiaza, mi-au venit in minte cateva chestii. 

Mi-a placut la Bucuresti. A fost altfel si de fiecare data cand ma duc e altfel. Mi-a placut sa ma plimb noaptea prin orasul ala (parca e un pic mai atragator decat ziua), mi-a placut la concertul lui DJ Nush'cum, mi-a placut tot! 

Poate ca de asta am fost azi binedispus. E bine sa ai lucruri la care sa te gandesti si care sa te faca sa zambesti. E bine sa ai locul tau in care sa evadezi cateodata, sa uiti de tot, sa fii langa persoane care inseamna ceva pentru tine, langa persoane pentru care tu insemni ceva! 

Multumesc L!

sâmbătă, 7 martie 2009

Guma Turbo

Mai stiti???

SE VINDE!!!!   5 lei bucata

                           2 gume-8 lei

                          10 gume-35 lei

Student

Am fost student candva! Am fost studnt in Craiova, chiar am fost student si in Timisoara, dar am uitat repede ce iseamna cu adevarat viata studenteasca. Nu am avut timp sa gust cu adevarat din placerile ei. Nu am facut chefuri in camin pentru ca nu am stat in camin. Nu am participat la meetinguri studentesti pentru ca nu m-am implicat in nicio organizatie.
Acum scriu postul asta din camera unui camin studentesc din Bucuresti. Vad cum e sa fi student cat de cat. Vad cu e sa stii sa gatesti cartofii in multe feluri doar ca sa fie masa mai diversificata. Vad ce inseamna sa imparti camera cu alti studenti si cum e sa stai langa persoane care iti sunt a 2 a familie. Vad cum e sa faci cheta sa iei de baut si apoi sa te bagi la un film stransi in jurul calculatorului.
N-am trait astea si imi pare rau! Insa ma bucur ca macar asa mai gust si eu din ceea ce puteam sa fiu daca nu eram asa de lenes si nepasator.
" E trist insa ca as fi putut sa fac mai multe"
Am sarit o etapa si e trist ca nu pot sa recuperez timpul asta!

joi, 5 martie 2009

Bani si nu numai

Urc in tramvaiul vechi si zgomotos, indreptandu-ma spre casa. Imi pun castile pe urechi, ma adancesc in scaun si ma las dus de peisaj. Imi place sa privesc orasul noaptea! Si imi place sa imi ascult muzica in timp ce privesc strazile. E ca si cum as juca intr-un videolclip. 

"L-ai ales ca banii lui te-au scos din minti
Plin de figuri, plin de fite, plin de carduri de la parinti".....canta Arssura in casti. Si versul asta imi ramane in cap. Privesc pe geam si observ la stop ca e realitate pura. Fete care nu par sa aibe mai mult de 17-18 ani, stau in dreapta in X6, Q7, etc. conduse de burtosi cu bratari de aur, imbracati in treninguri albe. Pustoaice de liceu care vorbesc langa mine de cum au dat papucii lui x si y doar pentru ca aia nu aveau bani. 

Banii le-au facut sa uite de tot, sa-si piarda mintile, sa se vanda pentru nimic. 

Sunt curios cum puteti sa stati langa un gras doar pentru ca va ofera niste bani? Care nu da 2 bani pe persoana voastra? Cum va puteti vinde? E o placere pentru voi sa fiti curve?

marți, 3 martie 2009

Daca esti prost, stai acasa

Pe bune! Daca esti prost/proasta stai in pula mea acasa! Nu mai iesi in lume ca n-are rost! Nu veni la cumparaturi in magazine doar ca sa-ti etalezi tinutele de curva sau ca sa vada lumea cat e de mare bratara pe care o poarta grasu' in trening de langa tine! "Vaaaaai iubiiii ce misto arata asta! Da' ce face? O luam?" N-ai treaba cu lumea din jurul si totusi iesi afara din casa? De ce? Cine ti-a dat zgarda jos? 

Esti pandar la o firma de paza dar in mintea ta te crezi mare agent la o agentie care se ocupa cu infrmatiile secrete si securitatea nationala? Stai in mortii mati acasa sau macar pastreaza-ti ideile  de James Bond pentru tine! Esti un cacat de paznic, cu maxim o scoala profesionala facuta! Esti prost, stai acasa! Nu o arde in figuri de Tom Cruise in "Misiune imposibila"!

Ai aere de sef, desi tu nu ai fost lider nici macar la un meci de fotbal jucat in spatele blocului cu pusti de clasa 7 a? Ai impresia ca esti director cand tu nici macar persoana ta nu poti sa o conduci? Clar, esti prost, asa ca stai in morti mati acasa!

Esti mare macho, sau asa incerci sa pari, cand de fapt singurele partide de sex pe care le-ai avut pana acum au fost alea cu mana ta dreapta? Te lauzi cu fostele tale in fata altor fete, cu speranta ca asa le vei da pe spate? Pula mea, esti prost! Stai acasa!

duminică, 1 martie 2009

Iarasi luni...

Nici azi nu reusii sa fac nimic din ce imi propusesem. Nu ma trezii devreme, nu citii nimic, nu facui nimic interesant! Robot! Ma trezesc, mananc, plec la servici, stau acolo toata ziua, ajung acasa, mananc, somn. Si maine de la capat! 

E aiurea cand trece timpul pe langa tine asa fara ca sa ai vreun tel final. Iti zici: "mai trecu o zi". Pana cand? Ce o sa se intample maine, poimaine, peste o luna? Astepti sa se intample ceva? Nu. Nimic. 

Imi ziceai candva ca sunt un om de nimic. Pai, poate ca ai avut dreptate. Daca nu am un scop, pentru care sa astept ziua de maine, intradevar poate ca sunt un om de nimic. Oamenii de nimic, nu fac nimic, nu? Poate ca am renuntat la multe din lipsa de interes, din plictiseala sau ppur si simplu fara motiv. Poate de asta nu mai incerc sa fac ceva, pentru ca probabil o sa reunt dupa un timp scurt si o sa constat ca am pierdut vremea. 

Puteam sa fac mai multe daca nu eram asa de lenes sau lipsit de interes. 

1 Martie

N-am rupt lantul azi, n-au cazut pedalele, n-am indoit spitele! N-am facut nicio super mega extra intalnire a biciclictilor azi! Si asta doar pentru ca a fost nor de dimineata!

In schimb am fost sa caut martisoare, ca de, asa e frumos cica, sa dai chestii cu snur fetelor. Si am cautat pana sa gasesc ceva pe care sa se merite s a dai bani. In perioada asta, cum de altfel se intampla la orice sarbatoare, se vand toate cacaturile. La propriu! daca iei un cacat, il asezi pe o buata de staniol si ii legi un snur alb-rosu gata, l-ai vandut,e un martisor! Daca mai adaugi si cateva nuante de roz, galben si "mouv" te-ai scos! Pipitele o sa cada pe spate! 

Pe bune fetelor, chiar va plac toate porcariile alea pe care le vedeti si incepeti sa tipati in fata lor de parca atngeti nirvana? "Vaaaaaaaaaaaaiiiii, ce dragut e astaaaaa!!!! Fata tu vezi?" E un plastic imens invelit in staniol, legat cu un snur. Ce e asa misto? E un cacat mare cu un snur alb-rosu.

Imi lua o ora pana sa gasesc ceva care sa semene cat de cat cu un martisor(mărţişoare, s.n.Mic obiect de podoabă legat de un fir împletit, roşu cu alb, care se oferă în dar ca semn al sosirii primăverii, mai ales femeilor şi fetelor, la 1 martie).