sâmbătă, 28 februarie 2009

Come out, come out, wherever you are...

Biciclisti din toate colturile, uniti-va!!! Maine, 01-03-2009, orele 10:00, rupem lantu'! Eu ma gandeam sa urcam pe Bucovat, nu e nici foarte departe, iar coborarea face toti banii! Dar orice idee e binevenita! 

http://www.trilulilu.ro/Kiki1990/2ba602d8cc8fb8

Asta asa ca sa aveti chef de pedala!

Rupem lantul?


Chiar daca e totusi frig, cu soarele asta nu prea ai cum sa stai in casa. Asa ca, rupem lantul? Sa sara pedalele? Daca nu putem sa ajungem pe la Simnic, Bucovat sau alte zone macar sa incurcam traficul pe Calea Bucuresti sau sa ne alerge comunitarii prin parc. Se baga cineva?

vineri, 27 februarie 2009

...


Cum ar fi sa stii de la inceput, cum si cand o sa se termine anumite lucruri? Cum ar fi sa stii cat se termina finala UEFA Chamipons League? Ai mai privii meciul cu acelasi interes? Cum ar fi sa stii ca maine e sfarsitul lumii? Ai trai ziua care ti-a ramas la maxim sau nu ai face nimic, fiind prea panicat ?

Cum ar fi sa stai langa cineva si sa stii ca vei mai petrece doar cateva zile impreuna cu persoana respectiva? Ce ai face in timpul ala? Ai incerca sa-l umplii cu momente frumoase sau te-ai gandi ca a mai trecut o secunda, un minut, o ora, o zi si ca termenul limita se apropie?